Kollega teki hämmentävän paljastuksen Jari-Matti Latvalasta – suomalainen kiirehti korjaamaan: "Se oli vitsi"

Tulosruutu: Näin Jari-Matti Latvala perustelee osallistumistaan Suomen MM-ralliin

Jari-Matti Latvala, Cyril Abiteboul ja Richard Millener hauskuuttivat suomalaisyleisöä Jyväskylän huoltoalueella Suomen MM-rallin alla.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Paikalle oli kutsuttu kaikkien pääluokassa ajavien tallien tallipäälliköt, ja Toyotan tapauksessa heitä oli lavalla itse asiassa kaksi. Urheilujohtaja Kaj Lindström hoitaa tänä viikonloppuna myös Latvalan hommat, kun tämä on Juho Hännisen kanssa kilpailemassa Toyotan Rally2-autolla.

Latvala perusteli osallistumistaan ensin pitkästi ja ansiokkaasti sillä, että nyt hän pystyy vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja asettemaan lisäksi Rally2-kuljettajien vauhdin aiempaa paremmin mittasuhteisiin.

Lindström esitti asian huomattavasti ytimekkäämmin.

– Lyhyesti kerrottuna: hän rakastaa ajamista.

Ajohaalareissaan lavalla istunut Latvala innosti tilaisuuden juontaneen Becs Williamsin utelemaan ajohaluista myös Hyundain Abiteboulilta ja M-Sportin Milleneriltä.

– Cyril, olet uusi rallissa. Sinulla on toinen kausi menossa. Jari-Matti ajaa täällä, ja Rich on toiminut kartturina. Onko toivoa, että näemme sinut kilpailemassa lähiaikoina?

– Minkälaisessa kilpailussa? Ehkä simulaattoreissa? Tiedän asemani ja rajani. En sano, ettei Jari-Matti tiedä omiaan, mutta kaikkien rajat eivät ole samat, ranskalainen naurahti.

Vastaava kysymys esitettiin hetkeä myöhemmin myös Millenerille.

– Minä en saa ajaa. Malcolm (tallin omistava Wilson) ei antaisi sen tapahtua, Millener vakuutteli.

– Juttelimme edellisessä kisassa, ja Jari kertoi, että hän kävelee kotonaan ajohaalarit päällä valmistautuessaan kisaan. Onko niin tapahtunut? Oletko kävellyt ajohaalareissa?

Paljastus aiheutti pienimuotoisen naurunremakan.

– Se oli vitsi, Latvala kiirehti korjaamaan.

– Mutta voin kertoa yhden tarinan uraltani. Vuonna 2004 minulla oli todella huono kausi etuvetoisella autolla, ja olin ajanut vuotta aiemmin Fordin WRC-autolla MM-ralleja. Puskeakseni itseäni henkisesti vuoden lopussa minun täytyi vetää WRC-ajohaalarit niskaan, että S1600-autot olisivat tuntuneet paremmilta.

Lue myös:

    Uusimmat