Kruununprinsessa Mette-Maritin pojalle myös toinen syyte

Dagbladet on saanut uusia tietoja Marius Borg Høibyn pidätykseen liittyen.

Oslon poliisin lehdistöpäällikkö Unni Grøndal kertoo Dagbladet-lehdelle, että Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin vanhinta poikaa Marius Borg Høibya, 27, syytetään pahoinpitelyn lisäksi myös vahingonteosta. Borg Høibyn pahoinpitelysyytteestä uutisoitiin norjalaismedioissa tiistaina.

Lisäksi Dagbladet kertoo nyttemmin saamiinsa tietoihin nojaten, että Borg Høibylla ja uhrilla on suhde.

Borg Høiby pidätettiin Oslon Frognerissa sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtuneen väkivaltaisen välikohtauksen jälkeen sunnuntaina. Uhrina oli 20-vuotias nainen, joka vietiin tapahtuneen jälkeen sairaalaan tutkittavaksi. Se og Hør lehti kertoi, että naisella diagnosoitiin aivotärähdys ja että hän pääsi sairaalasta maanantaiaamuna.

Oslon poliisin lehdistöpäällikkö Unni Grøndalin mukaan poliisilla ei ole tällä hetkellä tietoa, että uhri olisi saanut vakavia vammoja. 

Dagbladet tavoitti uhriksi joutuneen naisen keskiviikkona. Hän kertoi, ettei hänelle ole nimitetty vielä asianajajaa, ja ettei hän koe tapauksen kommentoimista tarpeelliseksi. 

Borg Høibyn asianajaja Øyvind Bratlien kommentoi keskiviikkona Dagbladetille, etteivät hän tai hänen asiakkaansa ole tietoisia tapauksen koko sisällöstä, eikä Borg Høiby ole asianajajan ohjeistuksen mukaan antanut vielä lausuntoa asiasta. 

Lue myös:

    Uusimmat