Kuvia seurasi "myrsky" – Johannes Hösflot Kläbo paljasti totuuden

Hiihtotähti Johannes Hösflot Kläbon ja hänen tyttöystävänsä Pernille Dösvikin lomakuvat aiheuttivat kysymysvyöryn. Kläbo päästi nyt ymmyrkäiset ihmiset piinasta.

Kläbo ja Dösvik olivat aiemmin huhtikuussa lomailemassa samaan aikaan kun spekuloitiin Kläbon tulevaisuudella Norjan maajoukkueen osalta. Maastohiihdon ykköstähti oli viime kaudella maajoukkueen mukana vain kilpailuviikonloppuina.

Sittemmin selvisi, että Kläbo palaa vuoden tauon jälkeen Norjan maajoukkuetoimintaan. Kaksivuotinen sopimus kattaa MM-kilpailut 2025 ja talviolympialaiset 2026.

Monia kuitenkin askarrutti, missä lomaotoksia Instagramissa julkaisseet Kläbo ja Dösvik epäselvyyden keskellä olivat. Dagbladet kuvaili "lomakuvien aiheuttaneen myrskyn".

– Hän (Dösvik) on saanut Instagramissa monia kysymyksiä siitä, missä olimme, Kläbo sanoi.

Ateenassa, hiihtotähti nyt paljasti.

– Pääsiäislauantaina istuimme alas katsomaan, missä oli raportoidusti parasta säätä. Ajattelimme olla täällä, mutta oli raportoitu huonosta säästä. Ateenassa ilmoitettiin olevan 25 astetta, joten nousimme koneeseen ja menimme sinne.

Kläbo valotti, ettei hän tarkoituksella salannut lomakohdetta – hän ei vain tullut merkinneeksi sitä julkaisuunsa.

Kläbo avasi tyttöystävänsä vastanneen loman aikaisista toimista.

– Jos olisin ollut lomalla yksin, olisin ollut hotellilla joka päivä. Hän sen sijaan etsii kivoja paikkoja. Kyseinen paikka oli kahden ja puolen minuutin päässä hotellilta.

Lue myös:

    Uusimmat