Lastensuojeluilmoitus ja työkeikkojen peruuntuminen – Rita ja Aki Manninen julkaisivat päivityksen tilanteestaan

Rita ja Aki Manninen elivät puolitoista kuukautta erossa toisistaan - tämä on tilanne nyt 10:48
Rita ja Aki Manninen kertovat MTV Uutisille rehellisesti siitä, millaisia haasteita perhe koki Ritan lähdettyä pidemmäksi aikaa reissuun.

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen kokevat olevansa ajojahdin kohteena. 

Hyvinvointivalmentajat Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen kertovat yhteisellä Instagram-julkaisulla kokemastaan ajojahdista perhettään kohtaan. Manniset kertovat, että heidän tyttärestään Donnasta on tehty lastensuojeluilmoitus. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Viime päivät ovat olleet melkoisia. Olen yrittänyt mennä eteenpäin ajatellen, että kyllä tämä tästä. Mutta eilinen Donnasta tehty lastensuojeluilmoitus oli varmaan, se viimeinen syy minkä vuoksi tästä nyt kirjoitan. 

Julkaisussa viitataan Akin saamaan syytteeseen dopingrikoksesta ja lääkerikkomuksesta, joka vireillä Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Ilta-Sanomat kertoi aiemmin Mannisen tilanneen Singaporesta dopingaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Syyttäjä vaatii Manniselle 60–80 päiväsakkoa. 

Rita kertoo pariskunnan menettäneen myös työkeikkoja tilanteen vuoksi. 

– Meidän perhettämme on kohdannut ajojahti. Akin tekemä virhe on saanut pienen mutta äänekkään porukan pommittamaan sekä meidän yhteistyökumppaneitamme että minun, vaikka minun yhteistyökumppanini ovat siis nimenomaan Rita Niemi-Mannisen yhteistyökumppaneita. 

– Olemme menettäneet meille tärkeän pitkäaikaisen kumppanin, yhden messujuonnon ja nyt muutamat minun kumppanini on säikäytetty ja yritetty saada lopettamaan yhteistyö. 

Tilanne on Ritan mukaan vaikuttanut hänen mielialaansa rajusti.

– Ajoittain on ollut vaikea hengittää. Vaikka melko vahva olen vuosien mankelin jäljiltä niin nyt olen väsynyt ja surullinen. Surullinen myös siitä, että pahaa tahtovien edessä polvistutaan eikä nähdä isoa kokonaisuutta.

Aki julkaisi aiemmin päivityksen, jossa hän pahoitteli tilannetta. Aki kertoi tilanneensa rasvanpolttopillereitä, tutkimatta niiden sisältöä.

Jos julkaisu ulkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen erittäin pahoillani ja kannan vastuuni tämän rikoksen edessä. Tämä tapaus ei liity vaimooni eikä yritykseemme ja tällaiset doping aineiksi Suomessa luokiteltavat aineet ovat täysin vastoin yrityksemme arvoja! Olin myös itse aivan järkyttynyt tämän tullessa tietooni, eikä missään tapauksessa arvoihini sovi laittoman aineen käyttäminen tai tilaaminen. 

Lue myös:

    Uusimmat