Rita Niemi-Mannisen perheelle takaisku koiranpennun hankinnassa: "Se oli suuri pettymys"

Rita Niemi-Manninen kertoo, menikö hänen lapsestaan tehty lastensuojeluilmoitus ihon alle 0:50
Videolla Rita Niemi-Manninen kertoo, menikö hänen lapsestaan tehty lastensuojeluilmoitus ihon alle

Rita Niemi-Mannisen perheeseen oli määrä tulla syksyn aikana koiranpentu. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut.

Julkisuudesta tutut henkilöt ottivat toisistaan mittaa hyvän asian puolesta lauantaina 14. syyskuuta, kun Turun Veritas Stadionilla pelattiin Some vs TV-hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelu.

Salatut elämät -sarjasta tutun Axel Milliamin, somepersoona Vili Lehtelän sekä lasten ja nuorten kiusaamista sekä syrjäytymistä vastaan taistelevan Projekti Radikaali -järjestön järjestämässä tapahtumassa kerättiin rahaa Tyksin Majakkasairaalan lapsipotilaille sekä Projekti Radikaalille.

Yksi tv-tiimin riveissä pelanneista henkilöistä on hyvinvointiyrittäjä ja tv-kasvo Rita Niemi-Manninen. Manninen kertoi MTV Uutisille halunneensa osallistua tapahtumaan kantaakseen kortensa kekoon lasten ja nuorten hyväksi. 

Niemi-Manninen saapui Veritas Stadionille yhdessä puolisonsa Aki Mannisen sekä heidän 5-vuotiaan tyttärensä Donnan kanssa. Niemi-Manninen paljasti, että Donna tuli paikan päälle otteluun kannustaakseen erityisesti yhtä pelaajaa, vatsastapuhuja Sari Aaltoa.

– Sari Aallon vatsastapuhumistaidot ovat hyvin tuttuja meidän perheessämme, niitä on katsottu Youtubesta ja olemme olleet Sari Aallon keikalla, Niemi-Manninen sanoi.

Takapakkia koira-asiassa

Manniset kokivat viime joulukuussa suuren surun, kun heidän amerikanpitbullterrierinsä Putin menehtyi yllättäen. Niemi-Manninen kertoi muutama kuukausi sitten Instagramissa, että perhe on nyttemmin päättänyt ottaa uuden koiran. 

Amerikanpitbullterrieri-rotuisen koiranpennun oli määrä tulla Mannisille syksyllä. Niemi-Manninen kertoi heinäkuussa Instagramissa, että pentu tulisi heille saksalaisesta kennelistä.

Nyt tilanne on kuitenkin Niemi-Mannisen mukaan ottanut takapakkia. Hän kertoi, että perheellä on edessään koiraton syksy.

– Koira, joka meille piti olla tulossa, ei nyt sitten tulekaan ihan vielä. Tällainen pieni takapakki tuli pari päivää sitten, hän kertoi MTV:lle.

Niemi-Mannisen mukaan raskaus, jonka myötä heidän koiranpentunsa piti syntyä, oli keskeytynyt. 

– Se oli suuri pettymys. Olemme odottaneet vauvaamme, ja nyt tuli tämmöinen tieto. Mutta nyt pitää vaan odottaa seuraavaa raskautta, hän sanoi.

Niemi-Manninen haluaa kertomansa mukaan uskoa, että heille tulisi pentu samaisesta saksalaisesta kennelistä. Hän kertoi kuitenkin katselleensa myös muita vaihtoehtoja.

– Olen vähän hätähousu, haluaisin koiravauvan nyt enkä jaksaisi enää odottaa. Joka puolella kehoani on koiran mentävä kolo, kaipaan koira-aikaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Niemi-Mannisen Instagram-postaus koiranpennun saapumisesta herätti paljon keskustelua somessa. Hän oli merkinnyt julkaisuunsa heidän valitsemansa saksalaisen kennelin, ja moni somekommentoija pisti huolestuneena merkille, että kennelin Instagram-sivuilla esiintyvien koirien korvat näyttävät olevan typistetyt. Typistäminen on laitonta sekä Suomessa että Saksassa.

Niemi-Manninen sanoi, ettei hän itsekän halua koirian korvia typistettävän.

– Sitten oli (kohua) myös siitä, että aika nuorilla koirilla teetetään pentuja, hän kertoi.

– Mutta nämä ovat näitä, ja somessahan kaikki kumuloituu ja yhtäkkiä tulee hirveä kohu. Pitäisi olla iloinen asia, että meille on tulossa koiranpentu, ja sitten se onkin yhtäkkiä, että "Miksi tuolta, miksi täältä?". Olin itsekin, että mitä täällä tapahtuu. 

Yllä olevalla videolla Niemi-Manninen kommentoi perheensä taannoista lastensuojeluilmoitustapausta ja kertoo, menevätkö tällaiset asiat ihon alle.

Lue myös:

    Uusimmat