Rita Niemi-Manninen julkaisi väitettyjä otteita tyttärestään tehdystä lastensuojeluilmoituksesta – kertoo tehneensä asiasta rikosilmoituksen

Rita ja Aki Manninen elivät puolitoista kuukautta erossa toisistaan - tämä on tilanne nyt 10:48
Katso myös: Rita ja Aki Manninen kertovat MTV Uutisille rehellisesti siitä, millaisia haasteita perhe koki Ritan lähdettyä pidemmäksi aikaa reissuun.

Rita Niemi-Mannisen mukaan juttu olisi etenemässä pian syyttäjän pöydälle.

Hyvinvointivalmentajat Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen kertoivat taannoin Instagramissa, että heidän tyttärestään Donnasta olisi tehty lastensuojeluilmoitus. Nyt Rita kertoo Instagramissa tehneensä asiasta pari viikkoa sitten rikosilmoituksen.

Rita julkaisi Instagram-päivityksessään väitettyjä otteita tyttärestään tehdystä lastensuojeluilmoituksesta.

– "Lapsi ihan heitteillä, kehitys kyllä nyt vaarassa. Ei turvaa, ei tukea… Lapsi ei juurikaan hymyile tai sano olevansa iloinen/onnellinen… Lapsi kulkee monesti toista viikkoa samoissa vaatteissa. Liian pienissä vaatteissa myös… Lapsen asema kyllä surullinen. Tarvitsee huostaanottoa". Poimintoja perättömästä lastensuojeluilmoituksesta. Mustaa valkoisella on paljon muutakin skeidaa, Rita kirjoittaa julkaisussaan.

Ritan mukaan hän on käynyt tekemänsä rikosilmoituksen tiimoilta puhelinkeskustelun asiaa tutkivan rikoskomisarion kanssa. Rita väittää päivityksessään, että juttu olisi etenemässä syyttäjän pöydälle ensi viikolla. MTV Uutiset on nähnyt kuvakaappauksen Ritan saamasta kirjallisesta vahvistuksesta rikosilmoituksen vastaanottamista koskien.

– Toivotaan parasta, että nimettömänä toimiva(t) tekijä/tekijät joutuisivat vastuuseen ja tällainen kiusaaminen ja hulluus loppuisi. Surulliseksi vetää sen suhteen, että kuormitetaan lastensuojelua aivan turhaan. On paljon lapsia jotka tarvitsevat tälläkin hetkellä apua ja turvaa, Rita kirjoittaa.

– Täällä kaikki hyvin ja kesä jatkuu! Iloa ja rakkautta päivään, hän päättää tekstinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Samoihin aikoihin, kun Rita ja Aki kertoivat Instagramissa, että heidän tyttärestään oli tehty lastensuojeluilmoitus, oli mediassa uutisoitu Akin saaneen syytteen dopingrikoksesta. Ritan mukaan hän ja Aki olivat menettäneet myös työkeikkoja tilanteen vuoksi.

Rita kirjoitti tuolloin Instagramissa, että heidän perhettään oli kohdannut ajojahti. 

– Akin tekemä virhe on saanut pienen, mutta äänekkään porukan pommittamaan sekä meidän yhteistyökumppaneitamme että minun, vaikka minun yhteistyökumppanit ovat siis nimenomaan Rita Niemi-Mannisen yhteistyökumppaneita. Olemme menettäneet meille tärkeän pitkäaikaisen kumppanin, yhden messujuonnon ja nyt muutamat minun kumppanini on säikäytetty ja yritetty saada lopettamaan yhteistyö, Rita kirjoitti tuolloin.

– Tuo porukka maalittaa joka suuntaan yrittäen tuhota minun ja meidän pitkään rakentamaa hyvinvointibrändiä. Olen pahoillani siitä jokaiselle taholle, joka tästä on kärsinyt, hän jatkoi.

Artikkelia muokattu 8. elokuuta 2024 kello 14.32: Lisätty tieto, ettei MTV Uutiset ole nähnyt Ritan väitetysti tekemää rikosilmoitusta ja selkeytetty, että juttu perustuu Ritan Instagram-julkaisuun.

Artikkelia muokattu 21. elokuuta 2024 kello 15.46: Lisätty tieto, että MTV Uutiset on nähnyt kuvakaappauksen Ritan saamasta kirjallisesta vahvistuksesta rikosilmoituksen vastaanottamista koskien.

Lue myös:

    Uusimmat