Oudoista kotitalousvinkeistä täyttyneen ministeri Ranteen kaapattuun blogiin tuli hallitusta kritisoiva päivitys

Ministeri Lulu Ranteen verkkosivuilla jaetaan erikoisia kotitalousvinkkejä.

Liikenne-, viestintä- ja sisäministeri Lulu Ranteen (ps.) verkkosivujen blogissa on julkaistu viime viikolla useita kirjoituksia, joissa kerrotaan muun miten leipää kannattaa säilyttää, leivinpaperin salaisesta tehtävästä sekä ilmeisesti hollanninkielinen kirjoitus pesukoneen käyttämisestä.

Ministeri Ranteen avustaja Jaakko Leppänen kertoo MTV Uutisille, että verkkosivu on kaapattu.

– Ministerillä ei ole sinne lisättyjen tekstien kanssa mitään tekemistä. Asiaa selvitetään parhaillaan ja tutkintapyyntöä harkitaan, Leppänen kertoo sähköpostiste.

Liikenne- ja viestintäministeri Ranne on hoitanut elo-syyskuun vaihteesta lähtien myös sisäministerin tehtävää Mari Rantasen (ps) poissaolon takia.

Asiasta kertoi ensin Yle.

Asiasta uutisoimisen jälkeen blogiin tuli nopeasti viisi uutta päivitystä, joista valtaosa vaikuttaa sattumanvaraisilta terveysvinkeiltä mausteiden hyödyistä diabetesta aiheuttavaan ja valtimoita tukkivaan aineeseen, jota "monet lisäävät kahviinsa". Mutta vinkkien keskeltä paljastui myös hallituksen hankkeisiin kriittisesti suhtautuva päivitys, joka käsittelee heikennyksiä eläkkeensaajan asumistukeen. Päivitys on suurelta osin sana sanaan Ilta-Sanomien maanantai-aamuna julkaistusta jutusta.

Juttua päivitetty kello 17.30, blogiin oli tullut uusia päivityksiä, muun muassa hallituksen leikkauksia kritisoiva päivitys.

 

Lue myös:

    Uusimmat