Liam Paynen kumppani rikkoi hiljaisuuden somessa: "Olen ollut täysin hukassa"

Kate Cassidy kertoo julkaisussaan, että on ollut täysin hukassa kumppaninsa kuoleman jälkeen.

Traagisesti menehtyneen brittilaulajan Liam Paynen kumppani Kate Cassidy rikkoi somehiljaisuutensa ensimmäistä kertaa Paynen kuoleman jälkeen. Hän julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa tekstin, jossa kiittää ihmisiä kauniista sanoista ja rakkaudesta, joita hänelle on Paynen kuoleman jälkeen osoitettu.

Olen ollut täysin hukassa. Mikään viime päivissä ei ole tuntunut todelliselta. Pyydän ja rukoilen, että annatte minulle armoa ja tilaa navigoida tätä yksityisesti, Cassidy kirjoittaa.

Cassidy jatkaa tekstiään puhuen suoraan Paynelle.

– Liam, enkelini. Olet kaikkeni. Haluan sinun tietävän, että rakastin sinua ehdoitta ja täysin. Tulen rakastamaan sinua koko loppuelämäni. Rakastan sinua Liam, hän päättää tekstinsä.

Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

Vain 31-vuotias Payne kuoli pudottuaan Argentiinan Buenos Airesissa sijaitsevan hotellin kolmannesta kerroksesta keskiviikkona 16. lokakuuta. Pelastusviranomaisten saavuttua paikalle mitään ei ollut enää tehtävissä.

Kuolinsyytutkijoiden mukaan Paynella oli putoamisen seurauksena sekä sisäistä että ulkoista verenvuotoa ja lukuisia vammoja. 

Cassidy oli Argentiinassa Paynen kanssa, mutta palasi matkalta kotiin kaksi päivää ennen Paynen kuolemaa.

Payne ja Cassidy olivat yhdessä kahden vuoden ajan. 

Lue myös:

    Uusimmat