Yllätysratkaisu: Englannin EM-peluri täysin ulkona Liverpoolin kokoonpanosta

Liverpoolin luottoratsuihin jo pitkään kuulunut Joe Gomez ei matkustanut joukkueen kanssa Valioliigan avausotteluun Ipswichiin, uutisoi brittilehti Times. Lehden mukaan Gomez on mahdollisesti lähdössä seurasta.

Puolustuslinjassa ja keskikenttäpelaajana Liverpoolissa viime kaudella yhteensä 32 valioliigaottelua pelannut Joe Gomez, 27, ei mahdu lainkaan uuden päävalmentajan Arne Slotin nimeämään kokoonpanoon, joka kohtaa sarjanousija Ipswich Townin sarjakauden avausottelussaan lauantaina.

The Timesin mukaan Gomez ei matkustanut joukkueen mukana Ipswichiin, vaan pohtii parhaillaan tulevaisuuttaan Liverpoolissa. Lehden mukaan ainakin Newcastle, Aston Villa, Fulham ja Chelsea ovat osoittaneet kiinnostuksensa Englannin EM-miehistössä kesällä ollutta puolustajaa kohtaan.

Gomezin lähteminen Liverpoolista elokuun siirtoikkunassa ei kuitenkaan ole vielä varmaa. Hänen kerrotaan keskustelleen tilanteesta hyvässä hengessä seuran kanssa.

Slot on valinnut Liverpoolin avauskokoonpanon puolustukseen odotetusti Andy Robertsonin, Jarell Quansahin, Virgil van Dijkin ja Trent Alex-Arnoldin. Vaihtopenkiltä puolustukseen on tarjolla Ibrahima Konaté, Kostas Tsimikas ja Conor Bradley, jotka kaikki vaikuttavat olevan tällä hetkellä Gomezin edessä Liverpoolin sisäisessä nokkimisjärjestyksessä.

Ipswich Townin ja Liverpoolin välinen Valioliigan avauskierroksen ottelu alkaa Suomen aikaa kello 14.30.

Lue myös:

    Uusimmat