Maajoukkuepelaajalla kiehui pahasti yli – kyseenalainen tempaus poiki pitkän pelikiellon

Irakilainen jalkapalloilija Ibrahim Bayesh on saanut kahden vuoden kilpailukiellon, kertoo Reuters. Al-Quwa Al-Jawiyan keskikenttäpelaaja yritti käydä käsiksi erotuomariin Irakin Valioliigan ottelussa Al-Kahrabaa vastaan sunnuntaina.

37 ottelua Irakin maajoukkueessa pelanneen Bayeshin hermo petti totaalisesti sen jälkeen, kun ottelun erotuomari näytti hänelle toistamiseen keltaista korttia ja sen jälkeen punaista korttia. Reutersin mukaan Bayesh pilkkasi kortin saatuaan erotuomaria ja yritti käydä tähän käsiksi.

– Pelaaja juoksi kohti tuomaria, yritti käydä hänen kimppuunsa ja uhkaili ja herjasi häntä, Irakin jalkapalloliiton tiedotteessa kerrottiin.

Al-Kahraba voitti ottelun lisäajan viidennellä minuutilla syntyneellä maalilla 3–2. Tappio oli kova pala nieltäväksi sarjataulukossa kakkoseksi pudonneelle Al-Quwa Al-Jawiyalle, ja ottelun tuomari joutui myös seuran hallitukseen kuuluvan Hammadi Ahmedin hampaisiin. Liiton mukaan Ahmed töni tuomaria ja sätti tätä räävittömästi. Liitto lätkäisi myös Ahmedille kahden vuoden toimintakiellon.

Joukkueen kannattajat eivät sulattaneet ottelun tapahtumia. Bagdadin Al-Ahaabin stadion kärsi ottelun jälkeisissä mellakoissa vaurioita. Liito määräsi Al-Quwa Al-Jawiyan korvaamaan korjauskustannukset. Lisäksi joukkue joutuu pelaamaan seuraavat kolme kotiotteluaan ilman yleisöä ja maksamaan noin 7 000 euron sakot.


Lue myös:

    Uusimmat