Maajussi-Samulin farmilla koittaa valinnan hetki – mies tekee sopimuksen Vappu Pimiän kanssa

Maajussi-Samulin puolisoehdokkaat kertovat, mitä he ajattelevat ohjelman lopputulemasta 0:46
Videolla Maajussi-Samulin puolisoehdokkaat kertovat, mitä he ajattelevat ohjelman lopputulemasta

Maajussi-Samuli tekee valintansa.

Maajussille morsian -kauden kymmenennessä jaksossa maajussi-Samuli on loppuvalinnan äärellä. Mies kutsui kanssaan farmiviikoille Oleksandran, Kiian ja Kristan

Samulin harmitukseksi Krista ei kuitenkaan koskaan päässyt paikalle hänen farmilleen. Aluksi Krista oli työkiireiden vuoksi estynyt saapumaan paikalle pikatreffipäivään, ja kasvokkain pikatreffailun sijaan Samuli jutteli Kristan kanssa puhelimessa.

Kristan kirje oli tehnyt Samuliin niin suuren vaikutuksen, että hän halusi kutsua naisen joka tapauksessa farmilleen. Krista oli kuitenkin kiinni töissä koko farmiviikon ajan, ja näin ollen hän ja Samuli juttelivat myös farmiviikolla ainoastaan puhelimessa. 

Kauden kymmenennessä jaksossa Samuli juttelee valintaan liittyvistä tuntemuksistaan ohjelman juontajan Vappu Pimiän kanssa. Mies tuumaa, että farmiviikko on mennyt mukavasti, mutta lisää, ettei varsinaista kahdenkeskeistä romantiikkaa ilmennyt kenenkään kanssa. 

Aika nopeasti alkoi tuntua, että olemme kaveriporukkana tässä, Samuli kertoo Pimiälle. 

Samuli lähtee kertomaan uutiset myös puolisoehdokkailleen Oleksandralle ja Kiialle. Kolmikko istuu alas Vappu Pimiän kanssa, ja Samuli toteaa puolisoehdokkailleen, ettei hän ole tuntenut farmiviikon aikana kipinöintiä siinä määrin, että voisi puhua seurustelusuhteen mahdollisuudesta kummankaan naisen kanssa.

– Se on toiseksi paras vaihtoehto. Ei kuitenkaan tultu vihamiehiksi. Vaikkei tullut parisuhteita, niin ollaan sitten ystäviä, hän sanoo. 

– Ei lähdetä ovat paukkuen, Kiia toteaa.

Kiian ja Oleksandran poistuttua Samuli ja Pimiä juttelevat vielä Krista-tilanteesta. Samuli sanoo, ettei pidä mahdottomana, että pääsisi vielä tapaamaan Kristan kasvotusten. Hän ja Pimiä tekevät sopimuksen.

– Sinä lupaat kesän aikana soittaa, ehkä jopa treffata (Kristaa). Katso, tuleeko siitä mitään, Pimiä ehdottaa. 

Yllä olevalla videolla Samulin puolisoehdokkaat Oleksandra ja Kiia kertovat, mitä he ajattelevat Samulin valinnasta. 

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat