Maajussi-Samuli tekee yllätyspäätöksen

Maajussi-Samuli tekee valintansa farmiviikoille 2:07
Videolta näet, ketkä Samuli valitsi kanssaan farmiviikoille ja kenen matka ohjelmassa päättyy.

Maajussille morsian -ohjelmassa tehdään valintoja farmiviikoille.

Maajussille morsian -ohjelman 17. kausi on edennyt siihen pisteeseen, että maajussit Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, joutuvat tekemään vaikean valinnan ja päättämään, ketkä heidän puolisoehdokkaistaan lähtevät mukaan farmiviikoille ja ketkä puolestaan kotimatkalle. 

Kauden neljännessä jaksossa juontaja Vappu Pimiä kertoi maajussi-Samulille, että yksi tämän puolisoehdokkaista, Krista, oli työnsä vuoksi estynyt tulemaan paikalle pikatreffipäivään. Samulin oli tarkoitus tavata Krista etäyhteyksin seuraavana päivänä, mutta treffit eivät lopulta toteutuneet. Sen sijaan kaksikko jutteli puhelimessa.

Kauden kuudennessa jaksossa Vappu Pimiä ja Samuli keskustelevat tilanteesta. Mies kertoo Kristan kirjeen tehneen häneen niin suuren vaikutuksen, että hän haluaa kutsua Kristan farmiviikoille, vaikkei olekaan ennättänyt vielä tavata tätä.

Minulla tuli ihan kylmät väreet Kristan puolesta! Pimiä sanoo.

Ketkä pääsevät Samulin mukaan farmiviikoille ja kenen matka päättyy itkuisissa tunnelmissa? Katso yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat