Maajussi-Samuli saa huonoja uutisia

Vappu Pimiä tuo Maajussi-Samulille huonoja uutisia 1:12
Katso video: Vappu Pimiä tuo Maajussi-Samulille huonoja uutisia

Vappu Pimiä tuo Samulille harmillisia uutisia. 

Viime viikolla Maajussille morsian -ohjelmassa tehtiin vaikeita valintoja, kun maajussit Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, päättivät, ketkä puolisoehdokkaat lähtevät heidän mukaansa farmiviikoille ja keille puolestaan koittaa kotimatka. Tämän viikon jaksossa ollaan jännän äärellä, kun puolisoehdokkaat saapuvat vihdoin maajussien tiloille ja farmiviikot käynnistyvät. 

Viime viikon jaksossa Samuli päätyi yllättävään ratkaisuun valitessaan farmiviikoille puolisoehdokkaansa Kristan, jota hän ei ollut tavannut vielä kertaakaan. Krista oli työnsä vuoksi estynyt tulemaan paikalle pikatreffipäivään, ja Samulin oli tarkoitus tavata tämä etäyhteyksin, mutta treffit eivät lopulta toteutuneet. Sen sijaan kaksikko jutteli puhelimessa.

Vaikkei Samuli tavannutkaan Kristaa etätreffeillä, teki naisen kirje häneen niin suuren vaikutuksen, että hän halusi kutsua tämän farmiviikoille. Kristan lisäksi Samuli valitsi farmiviikoille Oleksandran ja Kiian.

Tämän viikon jaksossa juontaja Vappu Pimiä saapuu Samulin tilalle mukanaan huonoja uutisia. 

Mistä on kyse? Katso yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat