Maajussille morsian -Millan mitta täyttyy puolisoehdokkaiden setämiesvitseistä: "Tämä viikko on ollut poikien kesäleiri"

Maajussille morsian -Milla tekee puolisoehdokkaalleen linjauksen: ”Tänään ei yhtään setämiesjuttuja” 0:56
Maajussille morsian -Milla tekee puolisoehdokkaalleen linjauksen: "Tänään ei yhtään setämiesjuttuja"

Setämiesvitsit aiheuttavat maajussi-Millalle päänvaivaa.

Maajussille morsian -kauden kymmenennessä jaksossa vietetään farmiviikkojen kolmatta treffipäivää. Milla vie puolisoehdokkaansa Juuson islanninhevosvaellukselle, jonka jälkeen kaksikko istuutuu laavulle juttelemaan ja paistamaan makkaraa.

Kaksikko jutustelee muun muassa farmiviikon tapahtumista ja tunnelmista. Juuso kertoo Millalle, että hänellä on ollut farmilla hauskaa ja lisää, että on saanut paiskia niska limassa töitä.

– No on siellä jotain tapahtunut. Ette te aivan turhia kavereita ole, Milla tuumaa. 

Millan vastaus saa Juuson esittämään naiselle suoran kysymyksen.

Löytyykö sinusta pehmeää puolta ollenkaan? Kun ei ainakaan tuolla poikien kanssa ole vielä oikein... No ehkä johtuu meistäkin, Juuso pohtii.

Teille pitää joku kuri olla. Tämä viikko on ollut kyllä poikien kesäleiri. Jonkun täytyy olla pitämässä jöötä, Milla vastaa.

Milla selventää jaksossa kameroille, että miesten viljelemät "setämiesvitsit" ovat menneet viimepäivien aikana mauttomiksi. 

– Ehkä minulla on mitta täynnä, hän naurahtaa kameroille. 

Milla linjaa treffien aikana myös Juusolle, ettei halua kuulla illalla yhtäkään setämiesjuttua. 

– Se ei tule onnistumaan. Se alkaa heti, kun mennään tuonne. Se on pomminvarma, että pojat aloittavat ne saman tien, Juuso sanoo.

Keskustelun perusteella Millalla ja Juusolla on eri käsitys siitä, kuka setämiesvitsejä oikein lietsoo. Katso huvittava kohtaus yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat