Maajussille morsian -Milla näpäyttää puolisoehdokkaitaan: "Eivät osaa kyllä puhua yhden mitään"

Maajussi-Milla näpäyttää vaitonaisia puolisoehdokkaitaan 0:41
Videolta näet, miten Kalle ja Jasper perustelevat vaitonaisuuttaan.

Puolisoehdokkaat saapuvat Millan tilalle.

Viime viikolla Maajussille morsian -ohjelmassa tehtiin vaikeita valintoja, kun maajussit Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, päättivät, ketkä puolisoehdokkaat lähtevät heidän mukaansa farmiviikoille ja keille puolestaan koittaa kotimatka. Tämän viikon jaksossa ollaan jännän äärellä, kun puolisoehdokkaat saapuvat vihdoin maajussien tiloille ja farmiviikot käynnistyvät. 

Milla kutsui farmiviikoille Juuson, Kallen ja Jasperin. Jännitys on käsinkosketeltavaa, kun miehet saapuvat Millan kotitilalle.

Tilalle päästyään miehet tutustuvat ensin Millan kotiin. Jasper kertoo kameroille, että Juuso on tällä hetkellä se, joka "vetää letkaa mukanaan", ja puolisoehdokkaat alkavatkin leikkisästi kutsua Juusoa isännäksi.

Tupatarkastuksen jälkeen Milla vie puolisoehdokkaansa katsomaan hevosiaan. Ilmassa vaikuttanee olevan yhä alkujännitystä, kun Milla tiedustelee miehiltä onko näillä nälkä. Kalle ja Jasper eivät vastaa Millan kysymykseen mitään.

– Nuo kaksi ne eivät osaa kyllä puhua yhden mitään, Milla sanoo Kalleen ja Jasperiin viitaten. 

Kallella ja Jasperilla on kuitenkin selitys hiljaisuudelleen. Millainen? Katso yllä olevalta videolta.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat