Maajussit tekevät valintansa – nämä puolisoehdokkaat pääsevät ryhmätreffeille, nämä joutuvat kotimatkalle: "Kuka tarvitsee miehiä?"

Maajussi-Millan kotiin lähettämät puolisoehdokkaat kertovat tuntemuksistaan 0:48
Maajussi-Millan kotiin lähettämät puolisoehdokkaat kertovat tuntemuksistaan

Maajussit kertovat, ketkä puolisoehdokkaat he valitsevat kanssaan ryhmätreffeille. 

Maajussille morsian -ohjelman 17. kauden neljännessä jaksossa jatketaan edellisjakson tapaan pikatreffitunnelmissa, kun Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, pääsevät tapaamaan puolisoehdokkaitaan Malmgårdin kartanossa Loviisassa.

Päivän päätteeksi maajusseilla on edessään vaikea valinta, kun heidän täytyy valita viiden minuutin mittaisten pikatreffien perusteella neljä puolisoehdokasta, jotka he haluavat kutsua kanssaan ryhmätreffeille.

Jaksossa juontaja Vappu Pimiä kertoo Maajussi-Samulille, että yksi tämän puolisoehdokkaista, Krista,ei päässyt työkiireiden vuoksi paikalle Malmgårdin kartanolle varsinaisena pikatreffipäivänä. Samulille ja Kristalle on kuitenkin järjestetty pikatreffit seuraavalle päivälle, ja mies saa halutessaan valita kaikki neljä puolisoehdokastaan kanssaan ryhmätreffeille. Samuli tarttuu tarjoukseen, eikä näin ollen lähetä kotimatkalle yhtäkään puolisoehdokastaan.

Millaa on saapunut tapaamaan Malmgårdin kartanolle kuusi puolisoehdokasta, joista hän joutuu lähettämään kotiin kaksi. Milla kertoo jaksossa kameroille inhoavansa pakkien antamista. 

– Mutta pelin henki on mikä on. Tulee olemaan todella vaikea valinta, hän sanoo. 

Milla valitsee ryhmätreffeille Jasperin, Juuson, Kallen ja Matiaksen. Kotimatkalle joutuvat Niko ja Krister.

Maajussi-Pekka on kutsunut Malmgårdin kartanolle viisi puolisoehdokasta, joista hän joutuu lähettämään kotiin yhden.

– Ennen valinnan tekoa oli aika mietteliäät fiilikset. Teen valintoja keskustelun laadun ja mielenkiinnonkohteiden perusteella, Pekka kertoo kameroille.

Pekka valitsee ryhmätreffeille Reetan, Viivin, Jennin ja Annan. Kotimatkalle joutuu puolestaan Anniina.

Samia saapui tapaamaan kuusi puolisoehdokasta, joista neljä pääsee ryhmätreffeille ja kahden matka käy kotiin. Sami valitsee kanssaan ryhmätreffeille Heinin, Miran, Annin ja Jasminin. Kotimatkalle joutuivat Nea ja Jenny.

– Ei löytynyt romanttista kumppania tällä kertaa, mutta se ei haittaa yhtään mitään. Kuka tarvitsee miehiä? Osaan avata suolapurkit itsekin, Jenny toteaa valintojen jälkeen kameroille.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat