Madonnan äitipuoli on kuollut – syynä erittäin aggressiivinen syöpä

Poptähti Madonnan äitipuoli Joan Clare Ciccone on kuollut 81-vuotiaana aggressiivisen syövän myötä.

Artisti Madonnan, 66, äitipuoli Joan Clare Ciccone on kuollut 81-vuotiaana 24. syyskuuta. Joan oli naimisissa Madonnan Silvio-isän kanssa 58 vuotta.

Verkossa julki olevan muistokirjoituksen mukaan Joan kuoli lyhyen sairastamisen jälkeen hyvin aggressiivisen syöpään. 

– Hän iloitsi erityisesti lapsenlapsistaan myöhemmällä iällä, ja synkän syöpäennusteen vuoksi hän valitteli olevansa surullinen siitä, ettei näkisi heidän menevän naimisiin ja saavan omia lapsia, lukee muistokirjoituksessa.

Madonnan edustaja ei ole kommentoinut asiaa.

Joan tuli osaksi Madonnan elämään, kun poptähti oli 8-vuotias, ja avioitui Silvion kanssa vuonna 1966. Madonnan äiti, jonka nimi oli myös Madonna, kuoli joulukuussa 1963 vain 30-vuotiaana, kun tähti oli 5-vuotias.

Madonna on kertonut avoimesti vaikeasta suhteestaan äitipuoleensa Joaniin. 

– Äitini kuoli, kun olin pieni, ja se oli minulle vaikeaa jonkin aikaa. Rehellisesti sanottuna tarkoitan, etten hyväksynyt äitipuoltani, kun kasvoin. Jälkikäteen ajateltuna luulen, että se oli todella vaikeaa hänelle. Hän yritti...Olen hyvin läheinen isäni kanssa, enkä halunnut hyväksyä muutosta elämääni, Madonna kertoi Larry Kingin haastattelussa vuonna 2002.

Vuonna 2015 Madonna kertoi Rolling Stonelle, että nuorempana hänellä ei ollut minkäänlaista suhdetta Joaniin, eikä hänellä siksi ollut mitään roolimallia, jota hän olisi voinut katsoa ylöspäin.

On epäselvää, paranivatko Joanin ja Madonnan välit vuosien varrella, mutta netissä leviävä fanivideo näyttää Joanin ja Madonnan halaavan lämpimästi lavan takana tähden MDNA-kiertueen aikana vuonna 2012.

Silvion ja Madonnan äidin kuuden lapsen lisäksi Joanilla ja Silviolla on yhteinen tytär Jennifer, 56, ja poika Mario, 55. Joey-niminen poika syntyi vuonna 1967, mutta kuoli pian syntymän jälkeen sydänvikaan.

Myös viime vuonna poptähti kohtasi surua, sillä Madonnan veli Anthony kuoli 66-vuotiaana vuonna 2023

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat