Manchester City sai katastrofaalisia uutisia

Manchester Cityn tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva Rodri on kärsinyt vakavan polvivamman, vahvistaa seura verkkosivuillaan. Espanjalaistähti loukkaantui sunnuntain 2–2-tasapelissä Arsenalia vastaan.

Manchester City kertoo, että Rodri on kärsinyt nivelsidevamman oikeaan polveensa. Vaikka vamman laajuudesta ei ole vielä täyttä varmuutta, ei Rodrin odoteta pelaavan enää kuluvan kauden aikana. Aiempien mediatietojen mukaan kyse olisi eturistisiteen repeämisestä, mikä pitäisi hänet sivussa arviolta yhdeksän kuukautta.

Päävalmentaja Pep Guardiola kommentoi Rodrin loukkaantumista ennen keskiviikon tiedotetta. Guardiola kutsui Rodria maailman parhaaksi keskikenttäpelaajaksi ja sanoi 28-vuotiaan olevan "korvaamaton" osa joukkuetta. Hän myös toivoi, ettei polvivamma pitäisi häntä sivussa aivan koko loppukautta.

– Meillä ei silti ole lopullista tietoa. Hän on poissa pitkään, jonkin aikaa, mutta on olemassa mielipiteitä, että ehkä se (sairausloman pituus) on pienempi kuin odotamme, Guardiola sanoi tiistaina Sky Sportsin mukaan.

Manchester City ei ole hävinnyt ainuttakaan Valioliigan ottelua, jossa Rodri on ollut avauskokoonpanossa sitten helmikuun 2023. Neljä niistä 11 ottelusta, joista Rodri on ollut sivussa, on puolestaan päättynyt tappioon.

Rodri siirtyi Manchester Cityn riveihin Atlético Madridista vuonna 2019.

Lue myös:

    Uusimmat