No nyt! Kylian Mbappé taituroi upean maalin – Real Madrid oli sulaa nololla tavalla

Syöttötaidetta ja maali – Real-tähti Kylian Mbappé pöllytti verkkoa Espanjan liigassa 1:31
Katso: Kylian Mbappé teki toistaiseksi hienoimman maalinsa Real Madridin paidassa.

Real Madridin tähtikaksikko Kylian Mbappé ja Jude Bellingham tehtailivat näyttävän maalin Deportivo Alavesia vastaan, kun Espanjan hallitseva mestari voitti tapahtumarikkaan La Liga -ottelun kotikentällään 3–2-lukemin tiistai-iltana.

Real avasi maalihanat jo 55 sekunnin pelin jälkeen, kun Lucas Vázquez vei valkopaidat johtoon. Viisi minuuttia ennen taukovihellystä Mbappé tuplasi Realin johdon näyttävällä tavalla.

Ranskalaishyökkääjä pelasi kantapäällään pallon Bellinghamille, joka syötti tälle takaisin pystyyn. Mbappé otti pallon haltuun rangaistusalueen sisällä, harhautti puolustajan sivuun ja ampui verkon perukoille.

Katso Mbappén hieno 2–0-maali ylälaidan videolta.

Mbappé on saanut alkukaudella kritiikkiä vähäisten pelitilannemaalien johdosta, kun hänen viidestä sarjamaalistaan kolme on tullut rangaistuspotkusta. Tuorein osuma ilahdutti kuitenkin päävalmentaja Carlo Ancelottia.

– (Mbappé) on loistava, meillä menee todella hyvin hyökkäyksessä. (Bellingham) ottaa myös isoja edistysaskelia, hän antoi syötön Mbappelle ja pelasi erittäin täydellisen pelin, Ancelotti saneli.

Lähellä käydä nolosti

Toisen puoliajan alussa Rodrygo maalasi 3–0:aan ja peli näytti olevan selvä. Realin ote kuitenkin hellitti ja Alaves nousi vielä ottelun lopussa maalin päähän. Carlos Protesoni ja Kike Garcia laittoivat pelin jännäksi 85. ja 86. peliminuutin kavennusmaaleilla, mutta Real sinnitteli ja piti kiinni kolmesta pisteestään.

– Tämä on jalkapalloa. Kun luulet, että peli on pelattu, menetät keskittymisesi ja annat vastustajan tehdä maalin, mikä tuo heille itseluottamusta, kun taas oma itseluottamuksesi horjuu. Sitä tapahtuu koko ajan jalkapallossa, eikä se lopu koskaan, Ancelotti sanoi ottelun jälkeen.

– Emme tietenkään halua, että meille tapahtuu niin, mutta on korostettava, että yli 80 minuuttia joukkueemme pelasi todella, todella hyvin, ja se antaa meille itseluottamusta eteenpäin.

Ancelottin Real ei ole kärsinyt ainuttakaan tappiota kauden ensimmäisessä yhdeksässä ottelussaan. La Ligan sarjataulukossa se on toisena, yhden pisteen jäljessä Barcelonaa. Ottelun vähemmän pelannut Barcelona isännöi keskiviikkona toiseksi viimeisenä olevaa Getafea.

Maalikooste: Real Madrid - Alavés 7:09
Maalikooste: Real Madrid 3–2 Deportivo Alaves