Meidän remppa -ohjelman pariskunnan yllätti vanhassa talossa erityisesti hiirenkakka – lähtivät remontoimaan olosuhteiden pakosta

Meidän remppa -ohjelman Iiris koki valtavaa syyllisyyttä syksyn aikana 1:01
Katso videolta, mistä Iiris koki valtavaa syyllisyyttä remontoinnin aikana.

Meidän remppa -ohjelmassa neljä perhekuntaa remontoi arjen keskellä unelmiensa kotia. Yhdet seurattavista remontoijista ovat Iiris ja Jere, jotka muuttivat Helsingin Kalliosta Mäntsälän maaseudulle. 

Iiris ja Jere remontoivat uudessa Meidän remppa -ohjelmassa Mäntsälässä sijaitsevaa hirsitaloaan. Pari muutti maaseudulle Helsingin Kalliosta, kun heidän silloiseen yksiöönsä oli tulossa remontti. 

Kaksikko päätyi ohjelmaan mukaan Jeren löydettyä ilmoituksen Facebookista Vanhat talot -ryhmästä. Aluksi Iiris oli vakaasti ohjelmaan osallistumista vastaan, mutta myöntyi lopulta ajatukseen. 

– Eniten jännittää, miten meidät näytetään ohjelmassa. Toivoimme, että tästä tulee hyvän mielen ohjelma, mutta materiaalista pystyisi kyllä leikkaamaan aika hurjankin vaikka kirosanojen viljelyn perusteella, Iiris kertoi MTV Uutisille. 

Pariskunnalla ei ole aiempaa remontointikokemusta, ja he työstävät taloaan perinnerakentamisen menetelmin. 

– Jere on tosin fiksu ja hyvä kaikessa, mitä hän tekee, Iiris sanoi. 

– Niin, kyllähän minä nyt kaiken osaan, mutta kokemusta ei ole, Jere jatkoi huvittuneena.

He eivät alun perin edes halunneet remontoida, vaan ostaa valmiin talon, mutta elämä tuli vastaan ja oli olosuhteiden pakosta ryhdyttävä remonttiin. 

Remontti ei heidän mielestään vaikuttanut parisuhteeseen, sillä Iiris ja Jere ovat tottuneet olemaan tiiviisti yhdessä stressaavissakin tilanteissa. Hiirenkakan määrä sen sijaan yllätti senkin edestä. 

– Yllätti, miten paljon hiirien jätöksiä satoi katosta meidän päällemme, Iiris kertoi. 

Ohjelmassa ovat mukana myös Susanna Raaseporista, Niko ja Kalev Helsingistä sekä Matti ja Claudia Loviisasta.

Katso videolta, mistä Iiris koki valtavaa syyllisyyttä remontoinnin aikana.

Meidän remppa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 12. syyskuuta alkaen klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat