Tämä kustannus yllätti Meidän remppa -pariskunnan

Meidän remppa -ohjelmassa neljä perhekuntaa remontoi arjen keskellä unelmiensa kotia. Matti ja Claudia laittavat uuteen uskoon ensimmäistä yhteistä omistuskotiaan Loviisassa. 

Loviisalainen pariskunta Matti ja Claudia ostivat alkuperäiskuntoisen kaksion suunnitelmanaan tehdä sinne täysremontti. Kyseessä on parin ensimmäinen yhteinen omistusasunto.

Matti on hiukan remontoinut aiemmin joitakin asuntoja, mutta ennen Meidän remppa -ohjelmaan osallistumista takana oli pidempi tauko. Lisäksi hänellä on ollut aikoinaan ystävänsä kanssa projekti, missä he tekivät bussista matkailuauton. 

Matti on reissannut paljon ja kerännyt hotelleista inspiraatiota ja vinkkejä hänen ja Claudian remonttiin.

– Niissä voi olla erikoisia ja rohkeitakin toteutuksia, mutta ne ovat kuitenkin hienoja. Hotellihuoneisiin halutaan ilmettä, mutta myös käytännöllisyyttä. Olen ajatellut, että nyt kun tekee omaa, niin voi tehdä mitä vain, Matti kertoi MTV Uutisille. 

Matti piti heti hauskana ajatuksena sitä, että heidän remonttinsa ja samalla yksi elämänvaiheensa dokumentoidaan ohjelmaan. Lisäksi hänellä on taustaa tanssimisesta ja esiintymisestä, joten kamerat eivät ahdista. Claudia suhtautui aluksi ohjelmaan hieman epäilevästi ja mietti, miten ihmiset heihin suhtautuvat. 

– Olen kutsunut tätä kerran elämässä -kokemukseksi, Matti kertoi. 

Erityisesti yksi asia yllätti pariskunnan. 

– Työavun kustannukset tulivat jonkin verran yllätyksenä. Mutta kaikkea emme olisi pystyneet itse tekemään, Matti kertoi. 

Matti haluaa sanoa hänen ja Claudian kaltaisten remonttiprojektin aloittaville tai sitä harkitseville, että virheet vaikuttavat usein isommilta kuin ne oikeastaan ovatkaan. Asiat, jotka tuntuvat siinä hetkessä maailmanlopulta, ovat parin viikon kuluttua jo aivan mitättömiä. 

Suu kannattaa niin ikään avata erilaisten ihmisten seurassa.

– Yllättävän paljon ihmiset ovat kohdanneet vastaavia tilanteita, ja voit saada hyödyllisen vinkin. Remppahommista kannattaa siis jutella ihan kaikille, Matti kannusti. 

Meidän remppa -ohjelmassa ovat mukana myös Niko ja Kalev Helsingistä, Susanna Raaseporista sekä Iiris ja Jere Mäntsälästä. 

Meidän remppa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa torstaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat