Mika Saukkonen pääsi irti selostamaan omaa TTK-tanssiaan: "Pikkaisen teputtelun makua"

Mika Saukkonen selosti viimeiseksi jäänyttä Tanssii Tähtien Kanssa -tanssiaan Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman seitsemännen jakson päätteeksi kotimatkalle joutuivat lähtemään urheilutoimittaja-selostaja Mika Saukkonen  ja tähtiopettaja Liisa Setälä. Parin viimeiseksi tanssiksi jäi paso doble musikaaliteemaisessa jaksossa, jossa kaksikko kanavoi Oopperan kummitusta

Huomenta Suomessa  tiistaina 22. lokakuuta tanssipari kertoi viimeisestä tanssista jääneen päällimmäiseksi hyvä tunne. Setälän mukaan se oli yksi kaksikon onnistuneimpia tansseja. 

– Tähän oli hyvä päättää tämä matka, Setälä totesi. 

– Se oli ihan... Se oli marssitanssi, niin se sopi ehkä minulle ihan hyvin. Kyllä me siihen saatiin se, mitä minusta lähti, Liisalla olisi tietysti ollut paljon enemmän varaa. Se mitä osattiin silloin viikolla, saatiin yleensä livelähetyksissä ulos se mitä oltiin treenattu. 

Lähetyksessä koettiin myös hauska hetki kun haastattelun aikana vilkaistiin parin viimeiseksi jäänyttä tanssia – Saukkosen selostuksen kera. 

– Pikkaisen teputtelun makua. Pasossa pitäisi saada lantio eteen, Saukkonen muun muassa sanaili. 

Katso Mika Saukkosen TTK-selostus yllä olevalta videolta. 

Alla olevalla videolla kokonaisuudessaan haastattelu, jossa Mika Saukkonen ja Liisa Setälä kertaavat monivaiheisen TTK-kautensa. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat