TTK-tuomaristo sai osakseen Timo Jutilan tiukan reaktion Mika Saukkosen tanssin jälkeen: "Sehän notkistuu koko ajan"

Mika & Liisa – Den glider in 4:18
Katso videolta parin tanssi.

Mika Saukkonen ja Liisa Setälä esittivät viidennessä suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä jääkiekkoteemaisen foxtrotin.

Viidennessä suorassa Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetyksessä sukelletaan urheilujuhlan teeman tunnelmiin. Paikalla lähetyksessä on myös selostaja Antero Mertaranta, jolla on tärkeä tehtävä jakson lopussa, kun hän arpoo parit tulevalle parinvaihtoviikolle.

Mika Saukkonen  ja Liisa Setälä  kiskaisivat parketilla foxtrotin Kirkan legendaarisen lätkäkappaleen Den glider in tahtiin, josta tuli suomalaisten kansallisanthem vuonna 1995 Suomen voitettua ensimmäistä kertaa koskaan jääkiekon maailmanmestaruuden. 

Saukkonen kertoi ennen tanssia nähdyllä videoinsertillä noiden kisojen olleen hänelle varsin merkitykselliset senkin takia, että hän oli tuolloin ensimmäistä kertaa toimittajana mukana kisoissa. 

Tuomaristo antoi esityksestä sekä kehuja että kritiikkiä. 

– Mikä hieno aloitus tälle illalle ja hieno kunnianosoitus tälle merkkitapahtumalle, Jukka Haapalainen sanaili. 

Haapalainen antoi teknistä kritiikkiä mutta myös kehua kolmiaskeleen osittaiselle onnistumiselle. Muun muassa foxtrotiin kuuluvat nousut ja laskut eivät päässeet Haapalaisen mukaan näkymään tietyistä puutteista johtuen.

– Pisteitä tulee aina tästä heittäytymisestä ja tunnelmasta, sekä tuuletuksesta, Haapalainen jatkoi. 

Helena Ahti-Hallberg sen sijaan pisti merkille sen, kuinka hyvin yleisö oli mukana esityksen aikana. Hän totesi myös, ettei tanssin aikana tapahtunut "hirveän pahoja rytmivirheitä". 

– Urheilujuhlan tuntu saavutettiin. Jossain asioissa pääsitte hyvin maaliin. 

– Voidaan sanoa urheiluväen sanoin, että parasta lähdettiin tekemään ja katsotaan mihin se riittää.

Pisteitä Saukkonen ja Setälä saivat tuomaristolta yhteensä 13. Tuomariston pisteidenannon aikana yleisöstä kuului buuausta, jonka yhdeksi lähteeksi muun muassa Timo Jutila  tunnustautui Antero Mertarannan haastattelussa hetken jälkeen.

– Sehän notkistuu koko ajan, totesi Jutila Saukkosen tanssista Mertarannalle.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat