- aladoopia - vehnätortilloja - prk ananasta - tiikerijäätelöä - strutsin lihaa - punasipuli
Hans Välimäen ja Mika Saukkosen menu:
Aladoopi- ja jäätelörullat
150 g aladoopia 2 tortillaa kirsikkatomaatteja salaattia basilikaa sipulia suolaa pippuria
Täytä lettu aineksilla.
jäätelörulla:
1 l tiikerijäätelöä 100 g kirsikkatomaatteja 1 prk ananasta 2 tortillaa fariinisokeria vaniljaa
Kuullota tomaatteja ja ananaksia sokerissa ja halutessasi voit kuullottaa myös tortillaa, jotta se lämpenee ja saa makua. Täytä lettu jäätelöllä, tomaateilla sekä ananaksella ja tarjoile.
Strutsia ja sipulia
200 g strutsin filettä suolaa pippuria valkosipulia voita paistamiseen
Paista fileet pannulla mediumeiksi, leikkaa ja mausta. Tarjoile.
sipulilisäke:
2 punasipulia 1 laakerinlehti valkopippiria suolaa 3 rkl sokeria 1 dl kanalientä 100 sokeria
Kuullota sipulit sokerin kera ja lisää loput ainekset. Keitä 15 min, soseuta ja tarkista maku. Tarjoile.
Tomaattivesi
8 tomaattia suolaa pippuria valkosipulia basilikaa timjamia 2 tl sokeria
Halkaise tomaatit ja aja mehulingon läpi. Mausta ja anna valua kylmässä 10 min. Tarjoile.