MTV:n olympiaseuranta: Kerttu Niskasen ja Krista Pärmäkosken suuri hetki koitti Pekingissä

Pekingin olympialaisissa on torstaina yhdeksäs kilpailupäivä. MTV Urheilu seuraa sen tapahtumia tässä artikkelissa. 

Seuranta löytyy päivän kisaohjelman alapuolelta. Koko olympiaohjelman ja suomalaisurheilijat näet tästä linkistä.

Olympialaisten ohjelma torstaina 10.2.

Kellonaika

Laji

Tapahtuma

Suomalaiset

13.00

Freestylehiihto

Hypyt, sekajoukkue

14.00

Pikaluistelu

5000m, naiset

14.05

Curling

Alkulohko, naiset
Kanada-Etelä-Korea
Ruotsi-Iso-Britannia
Yhdysvallat-Tanska
Kiina-Sveitsi

15.10

Jääkiekko

Alkulohko, miehet
Yhdysvallat-Kiina (A)
Kanada-Saksa (A)

15.30

Kelkkailu

Ohjaskelkkailu
Joukkuekilpailu

Olympiaseuranta:

Kello 16.43: Kolme Ruotsin maastohiihtojoukkueen hiihtäjää matkustaa kotiin. Sprintterit Anna Dyvik, Marcus Grate ja Anton Persson lähtevät takaisin Ruotsiin perjantaina.

Kello 13.55: Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski ovat nyt saaneet mitalinsa Pekingin olympiakisoissa! Kummankin pomppu lähti palkintopallille noustessa korkealle, joten myös Niskasella pieni suru kultamitalin menettämisestä on pyyhkiytynyt pois. Hetki on tunteikas toki myös kultamitalisti Therese Johaugille.

Kello 13.02: Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen discoveryllä: ”Erinomainen tulos. Olimme tehokkaita tänään. Erikoistilanteet ja maalivahtipeli olivat todella hyvällä tasolla. Vielä jäi työmaata, mikä on ihan ymmärrettävää turnausavauksessa”, Jalonen mietti.

Kello 12.58: Leijonien avainhyökkääjä Teemu Hartikainen discovery+:lla: ”Alku oli kova. Siinä näkyi viiden viikon pelitauko. Mutta vaikka alku oli vaikea, niin pystyi koko ajan luottamaan siihen, että peli lähtee rullaamaan. Tässä joukkueessa saa toteuttaa itseään. Hienoa pelata”, Hartikainen mietti.

Kello 12.49: Leijonien olympia-avaus paketissa. Loppulukemat Suomen hyväksi 6–2. Leijonien avainhahmoina Sakari Manninen (3+0) ja Miro Aaltonen (2+1).

Kello 12.42: Suomen ylivoima on erittäin lupaavassa tikissä. Tällä kertaa Sami Vatanen ja Niko Ojamäki petaavat ja Miro Aaltonen naulaa pelin toisen osumansa. Aaltosella kasassa jo tehot 2+1.

Kello 12.39: Leijonien olympia-avaus kääntynyt jo loppusuoralle. Suomi 5–2-johdossa kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla.

Kello 12.30: Leijonien ykkösketju on ollut pitelemätön tämän päivän Slovakia-ottelussa. Lupaava alku Suomen keihäänkärjeltä.

Kello 12.21: Hattutemppu! Suomi rokottaa välittömästi erän alussa. Teemu Hartikainen karvaa ja Sakari Manninen naulaa kiekon suoraan syötöstä sisään. 5–2, aika 40.16.

Kello 12.20: Leijonien ja Slovakian ottelussa kolmas erä käyntiin. Suomi 4–2-johdossa.

Kello 12.05: Leijonien olympia-avauksessa kaksi erää takana. Suomi 4–2-johdossa. Tähän mennessä isoja nimiä ovat olleet Sakari Manninen (2+0) ja Slovakialta Juraj Slafkovsky (2+0).

Kello 11.57: Slovakian aggressiivinen karvaus tuottanut vaikeuksia Suomelle. Kolme minuuttia jäljellä toista erää. Leijonat 4–2-johdossa.

Kello 11.49: Slovakia heräilee. Valkopaidoilta vahva vaihto toisessa päässä ja lopulta TPS:n hyökkääjä Slafkovsky iskee illan toisen osumansa. Suomen johto nyt lukemissa 4–2.

Kello 11.43: Suomen ykkösketjun hyökkääjä Manninen karkaa uudelleen läpiajoon ja tulos on taas sama. Maali, maali, maali. Tällä kertaa osumaa edelsi Mikko Lehtosen pitkä avaus. Markus Granlundilta pieni siirto ja Manninen naulaa läpiajosta Suomen neljännen makupalan.

Mannisella nyt kaksi osumaa, Miro Aaltosella tehot 1+1. Suomen tähtinimet ovat aloittaneet terävästi olympiaturnauksen.

Tänään 30 vuotta täyttävän Mannisen illan toinen maali videona (lähde: discovery+):

Kello 11.38: Suomella ei suurempia vaikeuksia Leo Komarovin estämisjäähyn aikana. Sen jälkeen Leijonien ykkösketju pistää ruletin pyörimään Slovakian päädyssä. Kolmikko Granlund–Manninen–Hartikainen näyttänyt heti vaarallisuuttaan.

Kello 11.28: Leijonien ja Slovakian ottelussa toinen erä käyntiin. Tapahtumia on riittänyt. Slovakia ensin johtoon, mutta sitten alkoi Suomen paukutus.

Kello 11.12: Leijonilla tapahtumarikas avauserä olympialaisissa. Slovakia karkasi ensin johtoon, mutta sitten alkoi paukkua. Sakari Manninen, Harri Pesonen ja Miro Aaltonen vastasivat Suomen maaleista. Leijonien 3–1-johtolukemista erätauolle.

Kello 11.09: Suomen alivoimakolmikko (Hannes Björninen, Atte Ohtamaa ja Ville Pokka) tekee urotyön yhdessä Harri Säterin kanssa. Alivoimatappio, minkä jälkeen helähtää. Ja vieläpä Suomen kannalta mieluisassa päässä. Joonas Nättinen syöttää ja Miro Aaltonen painaa suoraan syötöstä kiekon verkkoon. Leijonat 3–1-johdossa!

Kello 11.06: Leijonille pahoja vaikeuksia. Slovakia lähes kahden minuutin ajan kahden miehen ylivoimalla. Avauserää neljä minuuttia jäljellä.

Kello 11.02: Voi pojat mitä maaleja! Suomi kääntää asetelmat, kun Harri Pesonen naulaa 2–1-osuman. Suomen toinen ylivoimaketju näyttää vaarallisuuttaan. Valtteri Filppula ja Miro Aaltonen liikuttivat kiekkoa yhdellä kosketuksella Pesoselle, joka siivosi pelivälineen takatolpalta sisään. Noin!

Pesosen maali videona (lähde: discovery+):

Kello 10.55: Leijonille helpotusta haastavan alun jälkeen. Teemu Hartikaiselta loistava avaava syöttö ja Sakari Manninen karkaa läpiajoon. Kiekko ylänurkkaan ja peli 1–1. Komea maali!

Osuma videona (lähde: discovery+):

Kello 10.48: Leijonien olympiaurakka ei ala ruusuisesti. Slovakian aktiivinen alku palkitaan, kun TPS:n huippulupaus Juraj Slafkovsky siirtää valkopaidat 1–0-johtoon. Ennen tätä Harri Säteri otti useita isoja koppeja Leijonien maalilla.

Kello 10.41: Kiekko jäässä. Leijonien avausottelu käynnissä. Suomen avausviisikkoa tähdittävät KHL-seura Ufan tähdet Sakari Manninen, Markus Granlund ja Teemu Hartikainen.

Kello 10.38: Leijonat jäälle Pekingissä. Suomi tänään sinisissä paidoissa, Slovakia valkoisissa. 

Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat Slovakian lisäksi Latvia ja Ruotsi.

Kello 10.35: Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen olympiaurakka käynnistyy tänään Pekingissä. Kello 10.40 alkavassa ottelussa vastaan asettuu Slovakia.

Suomen ketjut:

Kello 10.19: Suomalaisten suoritukset ovat nostattaneet toiveet korkealle viestiä ajatellen. MTV Urheilun asiantuntija Jari Isometsä kommentoi lisäksi, että millä Niskanen ja Pärmäkoski eivät voittaisi parisprinttiä. Isometsä laskee venäläiset (Neprjajeva ja Stupak) ykköshaastajiksi. Naisten viesti on ylihuomenna lauantaina, parisprintti ensi keskiviikkona.

Kello 10.13: Olympiahopeamitalisti Kerttu Niskanen itkee Ylen tv-haastattelussa.

– Tässä oli varmaan viimeinen mahdollisuus ottaa tälle uralle olympiamitali, Niskanen sanoi.

Niskanen sanoo olevansa hopeaan tyytyväinen, mutta toteaa toisaalta, että jos puukkoa kääntää haavassa, voittokin oli todella lähellä

Kello 10.06: Pärmäkoskea voi sanoa kymmenystaistelujen naiseksi. Neljä vuotta sitten Pyeongchangin olympialaisissa hän jakoi pronssin Norjan Marit Björgenin kanssa samalla ajalla 10 kilometrin vapaan väliaikalähtökilpailuissa.

Kello 10.04: Suomella on nyt Pekingin kisoista kolme olympiamitalia. Iivo Niskanen hiihti aiemmin yhdistelmäkilpailussa pronssia.

Kello 10.03: Kärjen sijoitukset naisten 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailussa: 

1. Johaug 28.06,3
2. Niskanen +0,4
3. Pärmäkoski +31,5
4. Neprjajeva +31,6
5. Hennig +43,4
6. Andersson +50,9
7. Stupak +57,5
8. Diggins +1.08,8
.....
14. Matintalo +1.24,9
16. Kyllönen +1.36,3

Kello 9.59: Olipahan mitalitaistelut. Johaugille kultaa 0,4 sekunnin erolla Niskaseen ja Pärmäkoskelle pronssia 0,1 sekunnilla ennen Neprjajevaa. 

Kello 9.58: Huh huh, miten tiukille meni. Pärmäkoski ottaa pronssin 0,1 sekunnin erolla Neprjajevaan! Venäläinen taipuu neljänneksi.

Kello 9.58: Neprjajevalla ja Pärmäkoskella menee sekuntipeliksi. Neprjajeva on aivan kohta maalissa.

Kello 9.55: Nerpjajeva ei ole saanut Pärmäkoskea juuri kiinni. Pärmäkoski on 8,6 kilometrissä kolmantena, 8,2 sekunnin erolla venäläiseen. Kaksi suomalaismitalia on tulossa, muita uhittelijoita kuin Neprjajeva ei ole näköpiirissä.

Kello 9.54: Johanna Matintalo tulee maaliin. Hän ottaa tässä vaiheessa sijan yhdeksän, 1.24,9 minuuttia Johaugista. Kyllönen on nyt 11:ntenä.

Kello 9.50: Neprjajeva oli 6,3 kilometrissä kolmantena, kolme sekuntia Pärmäkosken edellä, mutta 6,8 kilometrissä tilanne on kääntynyt: Pärmäkoski kolmossijalla 8,8 sekunnin erolla venäläiseen. Kaksi suomalaismitalia on todella lähellä. Johaugia ja Niskasta Neprjajeva ei uhkaa: hänen eronsa Niskaseen on 6,8 kilsassa 26,8 sekuntia.

Kello 9.48: Kirpaisevaa. Johaug pitää maalissa kärkipaikan vain 0,4 sekunnin erolla Niskaseen. Pärmäkoski on kolmossijalla, 31,5 sekuntia Johaugista. Hennig on neljäntenä, 11,9 sekuntia Pärmäkoskesta.

Kello 9.47: Niskanen lähestyy maalia, hän on jo aivan Pärmäkosken kannassa. Niskanen käy kovaa sekuntitaistelua Johaugia vastaan!

Kello 9.44: Anne Kyllönen katkesi hiukan loppua kohden. Hän on tullut jo maaliin ja on tässä kohtaa kuudentena. Myös Johaug on maalissa, tässä kohtaa 43,4 sekunnin erolla Hennigiin, johon hän on saanut tehtyä viimeisillä 1,4 kilometrillä yhdeksän sekuntia lisää eroa.

Kello 9.44: Niskanen on 8,6 kilometrissä enää 1,3 sekuntia Johaugin edellä. Niskasella tekee tiukkaa. Pärmäkoski on kolmantena, 23,6 sekuntia Niskasesta.

Kello 9.43: Johaug tulee 8,6 kilometriin. 33,2 sekuntia eroa Hennigiin. Kohta samassa kohtaa ovat Pärmäkoski ja Niskanen.

Kello 9.41: Jari Isometsä uskoo Niskasen voittavan. Neprjajevan tahti on alkanut hyytyä, hän on 3,6 kilometrissä kolmantena, 0,5 sekuntia Niskasta siinä kohtaa perässä.

Kello 9.40: 6,8 kilometrissä Niskanen johtaa 10,1 sekunnilla Johaugia. Pärmäkoski on kolmantena (+18,0).

Kello 9.39: Niskasta näyttää suurimmin uhkaavan Neprjajeva.

Kello 9.38: Kerttu Niskanen tykittää 6,3 kilometriin pohjat 11 sekunnin erolla Johaugiin! Neprjajeva tulee kuitenkin kovaa: hän on 1,8 kilometrissä ykkösenä, 7,7 sekuntia Niskasen edellä. Mutta hyytyykö venäläinen matkan kuluessa?

Kello 9.37: Pärmäkoski on kuronut Johaugia kiinni. Johaug on 6,3 kilometrissä 6,7 sekuntia hänen edellään.

Kello 9.36: Johaug on 6,3 kilometrissä ykkösenä nyt 16,1 sekunnin erolla Hennigiin, joka on ottanut 1,3 kilometrin aikana 6,7 sekuntia Johaugia kiinni!

Kello 9.35: Neprjajeva on aloittanut todella kovaa. Hän on 1,3 kilometrissä kärjessä 8,2 sekunnin erolla Sorinaan. Neprjajevan alku on pelottavan kova, mutta onko hän lähtenyt liiankin lujaa?

Kello 9.34: Niskanen painaa viiteen kilometriin kakkossijalle, 0,6 sekuntia Johaugia perässä.

Kello 9.34: Pärmäkoski on jäänyt hieman lisää. Johaug johtaa viidessä kilometrissä Pärmäkoskea 10,1 sekunnin erolla.

Kello 9.31: Sorina alkaa jäädä. Hän on 3,6 kilometrissä nyt neljäntenä, 12 sekuntia Niskasesta ja Johaugista.

Kello 9.30: 3,6 kilometrissä Johaug ja Niskanen ovat tasoissa kärjessä! Pärmäkoski on jäänyt 5,3 sekuntia ja on kolmossijalla.

Kello 9.27: 1,8 kilometrissä Sorina kolmanneksi suomalaisten perään. Hän on vain 0,6 sekuntia Niskasesta ja 0,2 sekuntia Pärmäkoskesta.

MTV Urheilun asiantuntija Jari Isometsä muistuttaa, että Johaug on usein ratkonut pelin jo alussa, mutta nyt hänelläkin on tiukkaa.

Kello 9.25: 1,8 kilometrissä Niskanen kärkeen 0,4 sekunnin erolla Pärmäkoskeen. Johaug on kolmantena, 1,3 sekuntia Niskasesta. 1,3 kilometrissä kärkipaikan on ottanut Venäjän Tatjana Sorina 0,6 sekunnin erolla Niskaseen.

Kello 9.24: Niskanen keulille, 0,9 sekunnin erolla Pärmäkoskeen! Suomalaiset kaksoisjohdossa 1,3 kilometrissä.

Kello 9.23: Pärmäkoski iskee 1,3 kilometrissä kärkeen 3,1 sekunnin erolla Johaugiin! Niskanen tulee hyvän näköisellä rytmillä perässä, kohta hänkin väliaikapisteeseen.

Kello 9.22: Therese Johaug ottaa kärkipaikan 1,3 kilometrin väliaikapisteessä kuuden sekunnin erolla Ishidaan. Kyllönen on 12,1 sekuntia perässä tässä kohtaa seitsemäntenä.

Kello 9.20: Anne Kyllönen on ensimmäisessä väliaikapisteessä ok-asemissa, 6,1 sekuntia tässä kohtaa kärjessä olevasta Ishidasta.

Kello 9.20: Krista Pärmäkoski lähtee liikkeelle kovaa tasatyöntäen. Myös Kerttu Niskanen nyt vauhdissa!

Kello 9.18: Therese Johaug iskee matkaan, ja lähtö on terävän tikkaava. Norjalaissuosikki siirtyy pian lähdön jälkeen ladun viereen hiihtämään, kuten osa muistakin on lähdössä tehnyt. Ladulla näkyy irtolunta.

Kello 9.15: Puolan Marciszin pohja-ajan ensimmäisessä väliaikapisteessä 1,3 kilometrissä lyö japanilaiskonkari Masako Ishida. Numerolla 21 hiihtävä Ishida tasan kolmella sekunnilla puolalaisen edelle.

Kello 9.14: Ensimmäinen suomalainen, Anne Kyllönen, on liikkeellä. Kyllönen hiihtää muista poiketen alkuun pitkään vuorohiihtoa.

Kello 9.10: Ensimmäisen 1,3 kilometrin väliaikapisteen on ohittanut 12 hiihtäjää. Kärjessä on tässä kohtaa Puolan Izabela Marcisz ajalla 4.14,4.

Kello 9.00: Kympin kilpailu on käynnistynyt. Ensimmäiset lähtijät ovat ennakolta heikompia menijöitä. Numerolla 1 matkassa on Kazakstanin Valerija Tjuleneva.

Kello 8.58: Naisten 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailu on pian alkamassa. Suomalaisista ensimmäisenä starttaa numerolla 28 Anne Kyllönen. Krista Pärmäkoski ampaisee matkaan 38:ntena, Kerttu Niskanen 40:ntenä ja Johanna Matintalo 50:ntenä. Pärmäkoski ja Niskanen pystyvät tarkkailemaan suosikki Therese Johaugin aikoja, sillä norjalaistähti iskee liikkeelle numerolla 36.

Kello 8.48: Leijonat on julkistanut kentällisensä tänään kello 10.40 käynnistyvään avausotteluunsa Slovakiaa vastaan. Ykkösnyrkkinä on KHL-seura Salavat Julajef Ufan suomalaistrio Markus Granlund – Sakari Manninen – Teemu Hartikainen. Eristyshotellista hiljattain vapautuneet maalivahti Jussi Olkinuora ja hyökkääjä Marko Anttila ovat sivussa.

Maalilla:
29 Harri Säteri

Varalla:
35 Frans Tuohimaa

1:
60 Markus Granlund – 65 Sakari Manninen – 70 Teemu Hartikainen
4 Mikko Lehtonen – 38 Juuso Hietanen

2:
82 Harri Pesonen – 51 Valtteri Filppula – 81 Iiro Pakarinen
40 Petteri Lindbohm – 42 Sami Vatanen

3:
15 Miro Aaltonen – 28 Joonas Nättinen – 20 Niko Ojamäki
3 Niklas Friman – 13 Valtteri Kemiläinen

4:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 71 Leo Komarov
55 Atte Ohtamaa – 2 Ville Pokka

Kello 8.30: Tre Kronor avaa olympiaturnauksen voitolla. Latvia kaatui niukasti 3–2. Ruotsi johti ottelua jo 3–0.

Kello 7.55: Miesten jääkiekossa Ruotsi pelaa parhaillaan kisojen avausotteluaan Latviaa vastaan. Tilanne oli kahden erän jälkeen Ruotsille 3–1. Lucas Wallmark on tehnyt Tre Kronorille kaksi  maalia.

Kello 07.30: Yhdysvaltain Nathan Chen kestää ennakkosuosikin paineet ja voittaa taitoluistelun miesten olympiakultaa. Lyhytohjelmassa ME-lukemat tehnyt 22-vuotias Chen on ykkönen myös vapaaohjelmassa. Olympiakulta tulee reilun 20 pisteen marginaalilla Japanin Yuma Kagiyamaan. Pronssin vie niin ikään Japanin Shoma Uno ennen kaksien viime kisojen olympiavoittajaa Yuzuru Hanyua, joka jää neljänneksi. 

Kello 07.00: Mäkihypyssä keskustelua on viime päivinä herättänyt maanantaina käyty historian ensimmäinen olympialaisten sekajoukkuemäki, jossa neljän suurmaan – Japanin, Saksan, Itävallan ja Norjan – naishyppääjiä hylättiin sääntöjen vastaisen hyppypuvun takia.

Miesten pukujen mittaamisesta vastaava suomalainen Mika Jukkara on joutunut viime päivinä kovien syytösten kohteeksi, sillä vain hänen nimensä löytyy FISin julkaisemista virallisista tuloksista. Naisten puvut mittaa kuitenkin puolalainen Aga Baczkowska, ei Jukkara.

Jukkara kommentoi viikon mittaan kuumana käynyttä myllyä MTV Urheilulle, ja myös Suomen mäkimaajoukkueen päävalmentaja Janne Väätäinen otti asiaan kantaa.

Kello 6.40: Naisten kympin lähtölista näyttää suomalaisittain herkulliselta ja mielenkiintoiselta. Kerttu Niskasen ja Krista Pärmäkosken on varsin helppo seurata, mitä kultamitalisuosikki Therese Johaug ladulla tekee.

Kello 5.55: Pekingissä on parhaillaan käynnissä muun muassa taitoluistelun miesten vapaaohjelma. Ja taitoluistelusta puheen ollen. Eilen ja tänään on puhuttanut kovasti maanantaina käyty joukkuekilpailu, jonka mitalit ovat edelleen jakamatta.

Mediatietojen perusteella taustalla on olympiakultaa voittaneen Venäjän riveissä luistelleen 15-vuotiaan Kamila Valjevan ennen kisoja antama positiivinen dopingnäyte. Kansainvälinen olympiakomitea on kommentoinut tapausta sanomalla vain, että he tarvitsevat "lainopillista konsultaatiota" ennen kuin mitaliseremonia voidaan järjestää.

Edelleen mediatiedot kertovat, että Valjevan elimistöstä todettu aine olisi kielletty sydänlääke, joka voi parantaa verenkiertoa ja kestävyyttä.

KOK:n edustajan Mark Adamsin mukaan puheet dopingista ovat pelkkää spekulaatiota.

Valjeva on harjoitellut tänään Pekingissä normaalisti.

Kello 5.40: Hyvää huomenta ja tervetuloa mukaan MTV Urheilun seurantaan. Käsillä on suomalaisittain mielenkiintoinen päivä, vaikka suomalaistapahtumia onkin tänään vain kaksi.

Naisten perinteisen kympille startataan väliaikalähtönä kello 9.00 alkaen. Kyseessä on suomalaishiihtäjien päämatka näissä kisoissa.

Suomalaisista sekä Krista Pärmäkoski että varsinkin Kerttu Niskanen ovat vahvoja mitalisuosikkeja. Sellaisiksi heidät nostaa myös suurin kultamitalisuosikki, Norjan Therese Johaug.

Niskanen on Pekingissä jopa elämänsä kunnossa, ja hänellä on alla maailmancup-voitto joulukuun lopussa käydystä vastaavasta kilpailusta Sveitsin Lenzerheidestä.

Niskasen ja Pärmäkosken lisäksi ladulle ampaisevat suomalaisista Anne Kyllönen ja Johanna Matintalo.

Aamupäivällä päästään jännittämään myös Leijonien avausottelua, jossa vastaan asettuu Slovakia. Ottelutahti on kova, sillä perjantaina jatketaan Latviaa vastaan ja sunnuntaina vastassa on Ruotsi.

Marko Anttila pääsi tiistaina pois eristyksestä ja liittyi Leijonien harjoitusvahvuuteen keskiviikkona. Hän ei pelaa vielä Slovakiaa vastaan. Myös maalivahti Juho Olkinuora on päässyt eristyksestä. Slovakia-ottelussa Suomen maalilla pelaa Harri Säteri.

– Pelit alkavat tiiviiseen tahtiin, joten on hienoa, että kaikki pelaajat ovat käytettävissä ainakin muutaman päivän päästä. Ei tällainen mukavaa ole, mutta näitä tulee. Meillä on laadukas materiaali, ettei se ole kiinni yhdestä, kahdesta tai kolmesta pelaajasta, päävalmentaja Jukka Jalonen sanoi, STT:n mukaan.

Suomen ja Slovakian ottelu alkaa kello 10.40.

Lue myös:

    Uusimmat