MTV Urheilun tiedot: HJK hankki uuden pelaajan Kreikasta

Helsingin Jalkapalloklubi on MTV Urheilun tietojen mukaan hankkimassa kreikkalaisen keskuspuolustajan Georgios Antzoulasin.

Antzoulas, 24, on Kreikan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa pelannut toppari. Hän vietti edelliset kaksi kautta Unkarin pääsarjassa Ujpest FC:n riveissä. 37 otteluun syntyi kaksi maalia.

Antzoulasilla on kokemusta myös Kreikan pääsarjasta sekä Italian kentiltä. Hän oli kaudella 2018-19 kolmessa Serie A:n ottelussa penkillä edustaessaan Fiorentinaa.

Antzoulasin sopimus Ujpestin kanssa umpeutui heinäkuun alussa, joten hän siirtyy HJK:n paitaan vapain paperein. Jos mitään yllättävää ei tapahdu, julkistaa HJK pelaajasopimuksen lähipäivien aikana.

HJK on ollut aktiivinen tämän kesän siirtoikkunassa. Suomen hallitseva mestari on julkistanut jo Huuhkajistakin tutun puolustajan Daniel O'Shaugnessyn, FC Hakasta tutun maalitykin Lee Erwinin,Viron maajoukkuelupaus Kevor Palumetsin sekä belgialaisen keskikenttäpelaajan Alessandro Albanesen hankinnat.

HJK kohtaa tänään, tiistaina, liettualaisen FK Panevezysin Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Bolt Arenalla. Ensimmäinen osaottelu päättyi HJK:n 0–3-tappioon.

Lue myös:

    Uusimmat