MTV Urheilun tiedot: Kiinnostus HJK-tähteä kohtaan kasvaa Englannissa – nämä tarjoukset hylättiin jo

Helsingin Jalkapalloklubin tähtipelaaja Topi Keskinen kerää tuoreita ihailijoita Englannissa. MTV Urheilun tietojen mukaan Mestaruussarjassa pelaavat Middlesbrough ja Sunderland ovat kumpikin kiinnostuneita 21-vuotiaasta laitahyökkääjästä.

Keskinen on ollut yhdistettynä Britteinsaarille talven siirtoikkunasta lähtien. Helsingin Sanomat uutisoi huhtikuussa, että Blackburn Rovers oli Keskisestä hyvin kiinnostunut.

MTV Urheilun tietojen mukaan Blackburn teki Keskisestä hieman alle miljoonan euron siirtotarjouksen tammikuussa. Lisäksi skottiseura Aberdeen teki Keskisestä suuremman tarjouksen, millä suomalaisesta olisi miltei tullut seuran uusi ennätyshankinta.

Kumpikaan tarjous ei kuitenkaan ollut siinä vaiheessa tarpeeksi HJK:lle.

Middlesbrough ja Sunderland eivät toistaiseksi ole tehneet Keskisestä varsinaista tarjousta, mutta ovat tiettävästi olleet yhteydessä pelaajan leiriin. Tuorein tieto on, että HJK odottaa edelleen tarpeeksi merkittävää tarjousta päästääkseen Keskisen lähtemään.

Keskinen on herättänyt kevään ja kesän aikana laajaa kiinnostusta myös muissa Euroopan maissa.

Keskinen on tehnyt tällä Veikkausliiga-kaudella kuusi maalia, joista viimeisin syntyi pilkulta lauantain 2–0-voitossa Hakaa vastaan. Lisäksi vyöllä on kaksi maalisyöttöä 16 ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat