Näin armotta Trump ja Biden piikittelivät toisiaan tv-tentissä

Biden ja Trump piikittelivät toisiaan vaaliväittelyssä 2:01
Katso tästä herkullisimmat palat Bidenin ja Trumpin vaaliväittelystä.

Ensimmäinen Trumpin ja Bidenin televisioitu vaaliväittely on nyt nähty, ja nämä hetket jäivät mieleen.

Myöhään viime yönä Suomen aikaa republikaanipuolueen ehdokas, Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump ja istuva presidentti, demokraattien Joe Biden kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa vaaliväittelyssä nyt käytävissä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Varsinainen vaalipäivä on marraskuussa.

Uutiskanava CNN:n vaaliväittelyssä Trump ja Biden piikittelivät toisiaan muun muassa aborttioikeudesta, maahanmuutosta, Ukrainan ja Gazan sodista, talouden hoidosta sekä golfpeleistään.

Juttu jatkuu linkkien jälkeen.

Väittelyn aikana Trump muun muassa syytti Bidenia maailman ajamisesta kolmanteen maailmansotaan. Tähän Biden vastasi, että "jos haluatte sitä, niin antakaa Trumpin jatkaa ja voittaa."

Biden lisäksi kutsui Trumpia ruikuttajaksi, joka ei kestä häviötä ja syytti tätä sekasorrosta, jonka oli jättänyt jälkeensä kaudellaan. Biden myös tokaisi Trumpille, että "jokin napsahti sinussa, kun hävisit viimeksi." 

Väittelyssä kuultiin myös "name-droppailua": Trump mainitsi Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin, Kiinan presidentin Xi Jinpingin sekä Venäjän presidentin Vladimir Putinin.

Herkullisimmat palat presidenttiehdokkaiden piikittelystä katsottavissa jutun alussa olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat