Näin Moulin Rouge! -musikaalin tähdet kommentoivat esityksen saamaa kritiikkiä – Risto Kaskilahdelta hauska sutkautus

Helsingin kaupunginteatterin suursatsaus Moulin Rouge! -musikaali sai ensi-iltansa elokuun lopussa.

Muutama viikko sitten ensi-iltansa Helsingin kaupunginteatterissa saanut Moulin Rouge! -musikaali on myynyt syksyn esitykset miltei loppuun. Musikaalin tähdet Jennie Storbacka ja Risto Kaskilahti vierailivat Viiden jälkeen -ohjelmassa kertomassa esityksestä, sekä sen saamasta kritiikistä. 

Storbacka näyttelee musikaalissa kurtisaani Satinea ja Kaskilahti Moulin Rouge -yökerhon omistajaa Harold Zidleriä.

Kaskilahden mukaan yleisö on ottanut esityksen vastaan riemastuttavasti. Hän kertoo näyttelijöiden saavan paljon energiaa yleisöltä heti esityksen alkutahdeista asti.

– Se on meille niin iso asia, että saamme siitä paljon energiaa. Vaikka vähän nilkkaa pakottaisi, tai kurkkuun pistäisi, niin me saamme siitä potkua ja se on ihanaa, Kaskilahti iloitsee.

– Ainakin tähän asti yleisö on loppukiitoksissa noussut seisomaan. Se kertoo meille, että tästä on tykätty ja heitä vartenhan tätä tehdään. Ihanaa, että saamme palautteen niin välittömästi, Storbacka komppaa.

Osa median kriitikoista on lytännyt esityksen, mutta molemmat ymmärtävät, että yksittäinen kritiikki on vain yhden ihmisen mielipide, eikä sellainen Kaskilahden mukaan juurikaan hetkauta.

– Tämä on aika hauskaa. Olimme ajamassa autolla vaimoni kanssa, kun Helsingin Sanomien kritiikki tuli ja vaimoni luki sitä. Yritin kuunnella, mutta vaimoni nauroi niin paljon, että en saanut hirveästi selvää siitä, Kaskilahti nauraa.

– Vaikka kriitikko oli saanut sinne muutaman rivin esityksestäkin kerrottua, niin siinä oli kuitenkin asiavirheitä. Se oli minulle sellainen, että noin tämän ei tarvitsisi olla, hän toteaa.

Kuinka kaksikko päätyi mukaan suosittuun musikaaliin ja miten he valmistautuivat vaativiin rooleihinsa? Katso haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös: