Näin valmistuu täydellinen kassler – katso Hell's Kitchen -sarjan neljäs jakso!

Hell's Kitchen Suomi -kilpailijat
Hell's Kitchen Suomi -kilpailijat mittelevät keittiössä Sauli Kemppaisen johdolla.
Julkaistu 12.10.2013 10:00

Television kuumin ruokareality Hell's Kitchen nähdään MTV3-kanavalla perjantaisin klo 21! Perjantaina 11.10. Hell's Kitchenissä valmistettiin porsaanlihaa kahdella eri tapaa. Kuinka valmistuu täydellinen kassler?

Hell's Kitchenin neljännessä jaksossa valmistetaan kassleria sekä perinteisellä että hieman modernimmalla tavalla. Jaksossa kilpailijat tutustuvat tarkasti porsaanlihaan – ja siihen, mistä liha todella saadaan.

– Teemana on pitkään haudutettu porsaan kassler. Sen pitää olla noin kymmenen tuntia uunissa ja se tarkoittaa sitä, että te tulette huomenna esivalmistelemaan ja laittamaan porsaan kasslerin uuniin, chef Sauli Kemppainen ohjeistaa jaksossa.

Millä toisella tapaa kassleria kypsennetään Hell's Kitchenissä? Ota selvää ja katso jakso!

Katso Hell's Kitchen -sarjan neljäs jakso: Artun mahalasku

Katsomo-videon id

Lue myös:

Lihaa voi valmistaa monella tapaa

Lihakoulu: Mitä porsaan eri osista voi valmistaa?

Lihakoulu: Mitä naudan eri osista voi valmistaa?

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle