Nakkipannu

(Kuva: Liha-alan tiedotus ry / Piquant, Sanna Peurakoski)
(Kuva: Liha-alan tiedotus ry / Piquant, Sanna Peurakoski)Copyright MTV Oy 2002, (Kuva: Liha-alan
Julkaistu 08.03.2004 16:29(Päivitetty 01.03.2005 14:40)
  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl currya
  • 1 hapan omena
  • 1 sipuli
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl lihalientä
  • 1/2 dl ruoanvalmistuskermaa
  • 1 pss pakasteherneitä
  • 4 nakkia
  • 100 g savukinkku

Kiehauta öljy ja curry. Lisää raastettu omena ja pilkottu sipuli joukkoon, ruskista hetki. Ripottele vehnäjauhot pinnalle ja kypsytä niitä muutama minuutti. Kaada lihaliemi, pilkotut nakit ja kinkkuviipaleet. Lisää lopuksi kerma ja herneet. Tarjoa perunamuusin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle