Tämän piti olla salaista! Yksityiskohdat vuotivat julkisuuteen Norjan kuninkaallisista häistä tunteja ennen seremoniaa

Norjan prinsessa Märtha Louise ja hänen shamaaniksi itseään tituleeraava rakkaansa Durek Verrett sanovat tahdon 31. elokuuta. He ovat yrittäneet pitää häidensä yksityiskohdat tiukasti salassa siinä kuitenkaan onnistumatta, sillä ainakin menu, teemavärit, illallispöydän kattaus sekä lauantain ohjelma ovat jo vuotaneet julkisuuteen. 

Aftonbladetin mukaan vain muutamia tunteja ennen Norjan prinsessa Märtha Louisen ja tämän shamaanirakkaan Durek Verretin vihkimistä on vuotanut julkisuuteen paljon salaista tietoa häistä, kuten menu, teemavärit ja illallispöydän kattaukset. Henkimaailman asioista kiinnostuneen pariskunnan häät järjestetään Norjan länsirannikolla Geirangerissa samannimisen vuonon rannoilla 31. elokuuta.

He yrittivät pitää häänsä yksityiskohdat vain Netflix-suoratoistopalvelun sekä Hello!- Ja Hola!-lehtien saatavilla.

Parin häiden teemavärit ovat vaaleanpunainen, musta ja kulta, mikä selviää VG:n on julkaisemista kuvista, jotka joku on ottanut Hotel Unionin juhlasalista. Hotellin mukaan joku on murtautunut huoneeseen, jonka he ovat pitäneet lukittuna pitääkseen kaiken salassa.

Kuvat ottanut mies väittää kuitenkin, että huoneen ovi oli auki eikä kukaan ollut paikalla estämässä häntä. Hän oli etsimässä hotellin antiikkiautojen museota, kun saapui paikalle.

Pitkät illallispöydät on katettu mustilla pöytäliinoilla ja valkoisilla lautasilla, joissa on musta koriste. Pöydillä on maljakoita, joissa on vaaleanpunaisia ruusuja, pioneja ja daalioita. Ruokailuvälineet ovat kullanvärisiä, ja pöydällä on vaaleanpunaisia kynttilöitä. 

Norjalainen TV2 on saanut käsiinsä häämenun, joka sisältää muun muassa kampasimpukoita päärynöiden, bataattien ja sitrushelmien kanssa, ruijanpallasta kurpitsasoseen, kantarellien ja loppukesän vihannesten kera sekä juustokakkua vadelmien, sitruunan ja sorbetin kera.

Niin ikään Se og Hør on julkaissut koko neljän päivän hääohjelman. Lauantain seremonia ja juhla sisältää muun muassa punaisen maton tilaisuuden, jossa lehdistö voi ottaa valokuvia vieraista, parin vihkimisen, iltapäiväteen, cocktailtilaisuuden puutarhassa tai aulassa sekä juhlaillallisen. Illan on sovittu päättyvän viimeistään kello 03, kun baari suljetaan.

Hello-lehti on julkaissut tiedon, jonka mukaan Märtha Louisella ja Durek Verrettillä on seitsemän morsiusneitoa ja seitsemän sulhasmiestä.

Tiedossa on myös, että vieraat pukeutuvat kansallispukuihin seremonian aikana Hotel Unionin ulkopuolella. Se og Hørin mukaan Märtha Louisen stailaa norjalainen kuuluisa stylisti Thomas Jan. Märtha Louise ei pukeudu kansallispukuun, vaan norjalainen suunnittelija Tina Steffenakk Hermansen on suunnitellut Märtha Louisen hääpuvun. Sen sanotaan olevan näyttävä ja epätavanomainen.

Tapahtumaan on kutsuttu tiettävästi noin 350 vierasta. Osa muiden maiden kuninkaallisista jättää juhlat väliin, mutta ainakin Ruotsin kruununprinsessa Victoria saapuu paikalle miehensä prinssi Danielin  kanssa.

Jutun otsikkoa muokattu 31.8. klo 14.19

Lue myös:

    Uusimmat