NHL:n suomalaisjärkäleen sekavasta sopimussopasta yllättävä tieto – "Siitä tämä hämmennys johtuu"

NHL:n suomalaispuolustajan Jani Hakanpään ympärillä pyörii sekava huhumylly. TSN:n tietojen mukaan Hakanpää ei olisikaan tehnyt sopimusta Toronto Maple Leafsin kanssa.

Kun NHL:n pelaajamarkkinat käynnistyivät 1. heinäkuuta, pohjoisamerikkalaismediat uutisoivat Hakanpään solmineen kaksivuotisen ja kolmen miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa.

Kesän edetessä kanadalaismediassa on noussut esiin väitteitä, joiden mukaan Hakanpää ei välttämättä pystyisi polvivamman vuoksi enää pelaamaan NHL:ssä. 

Toronton GM:nä toimiva Brad Treliving on itse puhunut jo medialle Hakanpäästä, mutta nyt suomalaisen sopimustilanteesta on saatu uutta, hämmentävää tietoa.

TSN:n toimittaja Chris Johnston on kertonut, ettei Hakanpää ja Toronto ole todellisuudessa vielä edes tehneet sopimusta juuri suomalaispuolustajan epäselvän terveystilanteen takia.

– Hän ei itse asiassa tehnyt sopimusta. Siitä tämä hämmennys johtuu, sillä Leafsilla oli todella aikomus tehdä sopimus hänen kanssaan. Ja kun Brad Treliving puhui medialle, hän kertoi innostuksensa Jani Hakanpäästä, Johnston sanoo TSN:lle.

Hakanpään edellinen kausi päättyi jo maaliskuussa polvivammaan. TSN:n mukaan juuri suomalaisjärkäleen polven kunto on sekavan sopimussopan keskiössä.

– Hänen polvensa luut hankaavat toisiaan vasten. Pelaaja uskoo pystyvänsä pelaamaan, mutta ehkä on olemassa jotain lääkäreiden mielipiteitä, jotka nostavat tälle epäilyksen varjon, Johnston sanoo.

– Se, että tässä on mennyt näin pitkään, ei luultavasti lupaa hyvää. Treliving sanoi toimittajille, että hän uskoi asian ratkeavan tavalla tai toisella pian. Mitä pidempään hänellä ei ole sopimusta, sitä todennäköisemmältä näyttää, ettei hän tule saamaan sitä. Tilanne ei näytä kovinkaan rohkaisevalta.

Lue myös:

    Uusimmat