Kummallinen väite Patrik Laineesta – nyt tuli täystyrmäys

Patrik Laineesta on liikkunut hämmentävää puhetta sen jälkeen, kun suomalaishyökkääjä saapui Montrealiin. Nyt Canadiensin sisäpiiritoimittaja Luc Gélinas on kuitenkin puuttunut peliin.

Laine lähti viime viikolla Columbus Blue Jacketsista, kun hänet kaupattiin Montreal Canadiensin riveihin. Siirto koitti hyvään aikaan 26-vuotiaalle, jonka viime kauden pelit päättyivät ennenaikaisesti jo vuodenvaihteessa.

Joulukuussa loukkaantunut ja tammikuussa NHL:n ja NHL:n pelaajayhdistyksen NHLPA:n hoito-ohjelmaan liittynyt Laine toivoi tänä kesänä maisemanvaihtoa.

Uusi osoite löytyi lopulta Kanadan suurkaupungista.

"Ei lastenhoitajaa"

Sen jälkeen, kun Canadiens hankki Laineen, on suomalaishyökkääjästä kuitenkin käyty erikoista keskustelua.

Entinen jääkiekkovalmentaja ja nykyinen asiantuntija Pierre McGuire väitti, että Laineella olisi jatkuvasti rinnallaan henkilökohtainen valvoja. Valvojan työ olisi käytännössä varmistaa, että Laine pärjää arkisissa toimissaan ja välttyy Montrealin turhilta häiriötekijöiltä.

– Takaan, että joku tulee olemaan vastuussa Patrik Laineesta, McGuire sanoi jääkiekkopodcastissa Sick Podcast.

McGuiren väite pohjautuu Laineen ajanjaksoon NHLPA:n hoito-ohjelmassa. Hänen mielestään Canadiensin suomalaishankintaa olisi autettava sopeutumaan parhaalla mahdollisella tavalla, kun otetaan huomioon hänen elämäntilanteensa viime kuukausien aikana.

– Näimme mitä hän teki Winnipegissä, ja se on se versio Patrik Laineesta jonka me kaikki haluamme nähdä Montrealissa, McGuire lisäsi.

RDS:n kanadalaistoimittaja Luc Gélinas on kuitenkin nyt puuttunut peliin kumotakseen puheet Laineen mahdollisesta avustajasta.

– Ei, Patrik Laineella ei ole lastenhoitajaa Montrealissa. Olen tarkistanut asian, Gélinas sanoi BPM Sportille.

– Kunnioitan suuresti Pierre McGuirea, mutta uskon, että se on enemmän hänen käsityksensä asioista (miten hän toimisi, jos asia olisi hänen vastuulla). Mutta ei, Patrik Laineella ei ole lastenhoitajaa seuraamassa häntä.

Laine itse vakuutti lehdistötilaisuudessa hänen Montreal-siirtonsa jälkeen, että hän voi aivan hyvin. Laine starttaa ensimmäisen NHL-kautensa Canadiensin riveissä lokakuussa.

Lue myös:

    Uusimmat