Mikko Rantasen NHL-tähtijoukkuetoverista erikoinen paljastus – "Tekee veden alla jotain h****tin Matrix-kääntelyjä"

Mikko Rantasen joukkuetoveri Nathan MacKinnon kuuluu aivan jääkiekkoliiga NHL:n isoimpien tähtien joukkoon.

MacKinnon, 28, nakutti viime kaudella hirmuista jälkeä Mikko Rantasen rinnalla Colorado Avalanchen nutussa. MacKinnon paukutti runkosarjan 82 otteluun peräti 140 (51+89) pistettä.

Moni pitää häntä NHL:n TOP 2 -pelaajana. MacKinnon on haastanut jopa joissakin arvioissa Edmonton Oilersin Connor McDavidin siinä, että kuka on lajin tämän hetken paras yksilö.

Huippusuositun NHL-podcastin Spittin' Chicletsin juontajakaartiin kuuluva Paul Bissonnette kertoi sangen erikoisen tarinan MacKinnonista. Entinen NHL-pelaaja Bissonnette oli puhunut MacKinnonista pitkän linjan NHL-puolustajan Tyson Barrien kanssa.

– Kysyin, että mitä hittoa tuo kaveri nykyään tekee treenaamisen saralla? Että mitä hän on oikein löytänyt? Tyson totesi, että ”Biz, hän ei enää edes luistele pelipäivien aamujäillä”, Bissonnette aloitti.

– Tyson kertoi siitä, miten MacKinnon menee pelien alla uimaan. Hän syöksyy veteen vähän samalla tavalla miten uimahyppääjät tekevät. Eli hän hyppää veteen kierien ja pyörien. Sen jälkeen hänen pitää nopeasti hahmottaa se, että missä hän oikein on. Tuo vaikuttaa hänen aisteihinsa. Tuo auttaa häntä hahmottamaan jäällä, kun hän lukee peliä, Bissonnette kertoo tähtihyökkääjän erikoisesta tavasta.

– Kyllä… tuo on jotain, mitä nämä v***n jätkät nykyään tekevät. Kaveri vetää altaaseen kuin oman elämänsä Michael Phelps (pitkäaikainen uintitähti) ja tekee veden alla jotain helvetin Matrix-kääntelyjä, Bissonnette nauraa.

– Hänen ja Cale Makarin (Avalanchen tähtipuolustaja) pitää löytää nyt yhteisiä uimahyppyrutiineita. Ei enää aamulla jäälle, vaan 30 metrin laudalle varmistamaan se, että he tekevät kaiken täysin synkronoidusti, jotta he ovat valmiina illan peliin Dallas Starsia vastaan, toinen entinen NHL-pelaaja Ryan Whitney väritteli Bissonnetten tarinan perään.

– Ehkä Tyson Barrie pilaili kustannuksellani, koska hän tiesi, että puhuisin kuitenkin tästä podcastissa. Mutta ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa! Bissonnette hymähtää.

MacKinnon on kuulunut NHL:n tähtikastiin jo kymmenen vuoden ajan. Avalanche varasi hänet kesän 2013 NHL-draftissa ensimmäisellä vuorolla.

MacKinnon on voittanut urallaan Stanley Cupin lisäksi muun muassa maailmanmestaruuden Kanadan paidassa. Henkilökohtaisella tasolla MacKinnon on valittu muun muassa kertaalleen NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi (Hart Trophy). Tämän palkinnon hän pokkasi kesällä, viime kauden jäljiltä.

Lue myös:

    Uusimmat