Nicole Kidmanin äiti on kuollut – näyttelijä lähti elokuvajuhlilta ennenaikaisesti suru-uutisen vuoksi

Näyttelijä Nicole Kidman joutui lähtemään Venetsian elokuvajuhlilta pois ennen aikojaan, kun sai tietää äitinsä Janelle Ann Kidmanin kuolemasta. 

Näyttelijä Nicole Kidmanin, 57, äiti Janelle Ann Kidman on kuollut. E Newsin mukaan Janelle Ann oli kuollessaan 84-vuotias.

Nicole ilmoitti äitinsä poismenosta Venetsian elokuvajuhlilla 7. syyskuuta ohjaaja Halina Reijnin lukemassa lausunnossa. Näytteljä sanoi lausunnossaan, että on lähtenyt festivaalilta pois ennenaikaisesti äitinsä kuoleman vuoksi. 

Nicole oli juuri lentänyt Venetsiaan, kun oli saanut tietää äitinsä kuolemasta. 

– Olen järkyttynyt ja minun on mentävä perheeni luo, mutta tämä palkinto on hänelle. Hän muokkasi minua, hän ohjasi minua ja hän teki minut. Olen äärettömän kiitollinen siitä, että saan sanoa hänen nimensä teille kaikille Halinan kautta. Elämän ja taiteen törmäys on sydäntä särkevä, ja sydämeni on särkynyt, Halina luki Nicolen lausunnosta. 

Nicole viittasi palkinnolla Babygirl-elokuvan naispääroolista saamaansa palkintoon. 

Kidmanin edustaja vahvisti Janellen kuoleman Peoplelle ja sanoi, että perhe on särkynyt ja pyytää yksityisyyttä tällä hetkellä.

Nicole kertoi Peoplelle marraskuussa 2023 siitä, miten hänen äitinsä vaikutti hänen uraansa ja tyylitajuunsa. Hän kertoi tuolloin, että Janelle vaikuttaa niin paljon siihen, mitä hän pukee yllensä. 

Näyttelijä kertoi aiemmin myös Sydney Morning Herald -lehdelle äiti-tytär-suhteestaan. Hän sanoi Janellen aina kannustaneen häntä ja auttaneen häntä saavuttamaan tavoitteensa.

Lue myös:

    Uusimmat