Saksalaislegendan Oktoberfest päättyi nolosti poliisiasemalle

Saksalaislegenda Jens Lehmannia, 54, epäillään rattijuopumuksesta.

Saksan perinteinen ja maailmankuulu Oktoberfest on parhaillaan täydessä vauhdissa. Arsenalin entisen maalivahdin Lehmannin juhlinta Münchenin olutfestivaalien ensimmäisenä viikonloppuna sai kuitenkin ikävän lopun.

Silminnäkijät kertovat saksalaiselle Bild-lehdelle, että he näkivät Lehmannin tanssimassa festivaalihalli Schützenfestzeltin pitkillä penkeillä sunnuntai-iltana. Sitten hän nousi rattiin, minkä jälkeen oli poliisin aika puuttua peliin.

Poliisi pysäytti Lehmannin kello 1.30 maanantain vastaisena yönä. Syyttäjä Anne Leiding kertoo Bild-lehdelle, että poliisin mukaan Lehmann haisi alkoholille ja ajoi vaarallisesti. Lisäksi hänellä oli vielä Oktoberfestin perinteiseen asuun kuuluvat nahkahousut päällään.

Poliisi yritti tehdä Lehmannille puhalluskoetta, mutta entinen huippupelaaja ei onnistunut puhaltamaan tarpeeksi kovaa, että saisi aikaan tulosta. Lehmann vietiin poliisiasemalle, jossa häneltä piti ottaa verinäyte ja tapauksen tutkinta on vielä kesken. Bild on ollut yhteydessä myös Lehmanniin, joka ei kuitenkaan halua kommentoida asiaa.

Lehmann pelasi Saksan maajoukkueessa 61 ottelua. Arsenalin pitkäaikainen ykkösvahti oli myös osa lontoolaisseuran kuuluisaa Invincibles-joukkuetta, joka voitti Valioliigan ilman ainuttakaan tappiota kaudella 2003-04.

Lue myös:

    Uusimmat