Kylian Mbappé jysäytti kohun keskellä

Maalikooste: Celta Vigo - Real Madrid 4:58
Katso: Kylian Mbappé täräytti unelmamaalin Real Madridin voitossa.

Real Madrid vankisti asemiaan Espanjan La Ligan kärkikahinoissa, kun se voitti Celta Vigon vieraissa 2–1-lukemin myöhään lauantai-iltana.

Ruotsissa raiskausepäilyn ja Ranskassa kovan kritiikin kohteeksi joutunut Kylian Mbappé onnistui pitkästä aikaa maalinteossa.

25-vuotias tähtihyökkääjä vei Real Madridin johtoon, kun hänen upea kaukolaukauksensa painui pysäyttämättömästi yläkulmaan 20. minuutin kohdalla.

Katso Mbappén maali ja koko ottelukooste ylälaidan videolta.

Celta Vigo nousi toisen puoliajan alussa tasoihin, kun Williot Swedbergin kylmä viimeistely matalasta keskityksestä ohitti Thibaut Courtois'n.

Reilun tunnin pelin jälkeen Vinicius Junior kuitenkin palautti Real Madridin johtoaseman, joka kantoi aina päätösvihellykseen saakka. Maali oli brassitähdelle kauden viides La Ligassa.

Modric historiankirjoihin

Luka Modricista, 39, tuli ottelussa vanhin Real Madridissa koskaan esiintynyt pelaaja.

Kroatialainen keskikenttäpelaaja vaihdettiin kehiin toisella puoliajalla ja auttoi joukkueensa voittoon syöttämällä saman tien Viniciuksen voittomaalin.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kutsui Modricia huippuammattilaiseksi ja hienoksi kaveriksi.

– On ilo valmentaa Modricia ja työskennellä hänen kanssaan. Hän ansaitsee kaiken, mitä hän on saavuttanut ja tulee saavuttamaan, Ancelotti ylisti Real Madrid TV:lle.

Real Madrid on nyt samoissa pisteissä sarjakärki Barcelonan kanssa, joka pelaa Sevillaa vastaan sunnuntai-iltana.

Lue myös:

    Uusimmat