Nyt jytisee! Räjähtävä startti Mestarien liigan jättiottelussa – Kaan Kairiselle kävi tylysti

Salamamaali jättiottelussa: Raphinha vie Barcelonan johtoon Bayernia vastaan 1:31
Salamamaali jättiottelussa! Raphinha vie Barcelonan johtoon Bayernia vastaan.

Mestarien liigan keskiviikon myöhäisottelut ovat lähteneet räväkästi käyntiin. Barcelona iski saman tien Bayern Münchenin kimppuun, joka ei kuitenkaan lannistunut. Manchester City johtaa sen sijaan Sparta Prahaa salamaalinsa turvin.

Barcelona otti johdon vain minuutin pelin jälkeen, kun Raphinha ampaisi läpiajoon Fermin Lopezin ovelasta pystysyötöstä. Brassitaituri kiersi ohi maalivahti Manuel Neuerin ja viimeisteli varmasti tyhjiin. 1–0 Barcelonalle.

Katso Barcelonan avausmaali ylälaidan videolta.

Bayern reagoi väkevästi aikaiseen takaiskuun, ja Harry Kane ehtikin saada pallon heti toisessa päässä maaliin. Puskuosuma Thomas Müllerin keskityksestä hylättiin kuitenkin paitsion vuoksi.

Ottelun 17. minuutilla Kane kuitenkin viimeisteli jalallaan Serge Gnabryn keskityksestä ja tällä kertaa osuma myös hyväksyttiin. Peli on kirjoituksen hetkellä 1–1.

Harry Kane tuo Bayernin tasoihin – Barcelonalle ikävä takaisku salamastartin jälkeen 1:10
Harry Kane tuo Bayernin tasoihin – tällä kertaa maali hyväksytään.

Man City iski heti

Manchester Cityn nopeasta avausmaalista vastasi samaan aikaan Phil Foden. Spartan suomalaistähti Kaan Kairinen ei ehtinyt englantilaistähden tielle, kun tämä latasi pallon rangaistusalueen reunalta tarkasti alakulmaan.

Man Citylle unelma-alku – Phil Foden täräytti Kaan Kairisen nenän edestä 1:12
Man Citylle unelma-alku – Phil Foden täräytti Kaan Kairisen nenän edestä 1–0:aan.

Muissa illan otteluissa on myös nähty aikaisia maaleja. Atlético Madrid johtaa Lilleä Julian Alvarezin osumalla. Feyenoord johtaa sen sijaan Benficaa vieraissa Ayase Uedan maalilla.