Oletko huomannut? Kuningas Charles ottaa lapsenlapsensa huomioon suloisella tavalla pukeutumisessaan

Kuningas Charlesin yllä on nähty viime vuosien aikana useampia asusteita, jotka kertoman mukaan ovat peräisin hänen lapsenlapsiltaan.

Kun kuningas Charles, 75,  poistui parlamentin avajaisista Lontoossa 17. heinäkuuta, tekivät kaikista tarkkaavaisimmat katsojat erittäin yksityiskohtaisen huomion. Kuningas tallentui kuviin, joissa hän vilkutti hevoskärryistä käsin yhdessä kuningatar Camillan  kanssa paikan päälle saapuneille ihmisille. 

Tuolloin pistettiin merkille punakeltainen rannekoru, joka Charlesin oikeassa kädessä vilkkui valkoisen hansikkaan alta. Koru näytti tutulta, sillä kuninkaallisfanit olivat bonganneet samanlaisen asusteen samoihin aikoihin toiseltakin kuninkaalliselta: Charlesin 9-vuotiaalta lapsenlapselta prinsessa Charlottelta, kertoo muun muassa People

Samoihin aikoihin, 14. heinäkuuta Charlotte nähtiin Wimbledonin yleisössä äitinsä prinsessa Catherinen  ja tätinsä Pippa Middletonin  kanssa. Tuolloin pienellä prinsessalla oli myös ranteessaan kaksi samankaltaista ranneketta. Charlesin ranteessa rannekoru nähtiin ensimmäistä kertaa noin viikkoa ennen parlamentin avajaisia kun hän matkusti Walesiin.

Kuninkaallisseuraajat ovat pistäneet huomiolle sen, että Charles ja Charlotte alkoivat käyttää omia rannekkeitaan ilmeisen samoihin aikoihin ja onkin uumoiltu, että kuninkaan ranteessa vilahtanut koru olisi mahdollisesti ollut Charlotten askartelema lahja isoisälleen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Prinsessa Charlotten tiedetään olevan valtaisan suuri Taylor Swiftin  fani ja päässeen tapaamaan laulajaa isänsä ja isoveljensä prinssi Georgen  kanssa tämän konsertin yhteydessä kesäkuussa. Swiftin faneille tyypillistä on askarrella erilaisia rannekoruja ja vaihtaa niitä muiden laulajan fanien kanssa. Näin ollen on uumoiltu vahvasti, että Charlotte olisi myös innostunut tekemään koruja ja jakamaan niitä myös perheensä jäsenille. 

Lisäksi merkille on pistetty muun muassa eräs vaaleanpunainen, pienin dinosauruksin koristeltu kravatti, jota Charles käytti ensimmäistä kertaa tammikuussa 2023 osallistuessaan erääseen jumalanpalvelukseen. Kravatti on ollut kertoman mukaan tarkoin valittu joululahja Charlesille Charlotten ja Georgen pikkuveljeltä prinssi Louisilta.

Charles käytti samaista solmiota myös muun muassa silloin, kun hän palasi ensi kertaa julkisuuteen hovin ilmoitettua hänen syöpädiagnoosistaan alkuvuodesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuningas Charlesilla on yhteensä viisi lastenlasta. Prinssi Williamin  lasten lisäksi hän on prinssi Harryn  lasten Archien, 5, sekä Lilibetin, 3, isoisä. Harryn perheen asuessa Yhdysvalloissa ja etäännyttyä rajusti kuninkaallisista sukulaisistaan Charles ei ole tiettävästi tavannut Archieta tai Lilibetiä pitkään aikaan. Kuningas ei itse lähteiden mukaan ole asiaan lainkaan tyytyväinen ja haluaisi luoda tiiviimmän suhteen nuorempiin lapsenlapsiinsa. 

Lue myös:

    Uusimmat