Olli Hermanin ja Tytti-rakkaan toinen lapsi sai nimen: "Sopii hänelle täydellisesti"

Olli Herman kertoo Popedan ensimmäisen keikan asuistaan 1:16
Katso myös: Olli Herman kertoo Popedan ensimmäisen keikan asustaan.

Olli Hermanin ja Tytin toinen lapsi syntyi elokuussa.

Rokkari Olli Herman ja hänen kumppaninsa Tytti saivat toisen lapsen elokuun alussa. Parin esikoispoika syntyi helmikuussa vuonna 2022.

Pariskunta kertoi Instagram-tilillään, että perheen nuorimmainen on saanut nimekseen Rudolf Herman. Ristiäisiä perhe vietti sunnuntaina.

– Poikamme on täynnä puoleensa vetävää karismaa, iloista olemusta ja vaivatonta kontaktia kaikkien lähietäisyydelle tulevien kanssa. Vahva ja perinteikäs nimi sopii hänelle täydellisesti. Ystävien ja sukulaisten kanssa juhlimme hänen ristiäisiään eilen Helsingissä ja kummit näyttivät Rudolfille heti täyden tukensa ollen läsnä ja apuna järjestelyissä. Rudolfilla on parhaat ihmiset tulevaisuudessa ympärillään. Emme voisi olla ylpeämpiä ja onnellisempia hänestä. Meidän Rudolf, pariskunta kirjoittaa koskettavan videon yhteyteen.

Videon näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Perheen toinen lapsi syntyi, kun isä oli palaamassa keikkareissulta.

– Se tunne, kun keikkareissulta palatessa perhekoko on kasvanut yhdellä – Tervetuloa maailmaan poikani. 4. päivä elokuuta 2024 mä myöhästyin tasan 4 minuuttia. Se ei meistä ketään haittaa. Tästä jäi tarinaa kerrottavaksi, mutta sen aika on myöhemmin. Koko perheen 4 jäsentä on nyt koossa, kaikki meistä onnellisia ja kaikki meistä terveitä. Nyt on aika jakaa nelinkertaista rakkautta, Herman kirjoitti Instagram-tilillään elokuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat