Olympiamitalistin vanhemmat tulivat seuraamaan poikansa suoritusta – pian selvisi ikävä totuus

Ruotsin Victor Lindgren voitti kymmenen metrin ilmakivääriammunnassa hopeaa Pariisin olympiakisoissa. Ruotsalaisen vanhemmat olivat ostaneet liput päästäkseen seuraamaan poikansa otteita, mutta pian selvisi ikävä tieto. He olivat ostaneet liput väärään lajiin.

Sportbladet tapasi kilpailun jälkeen kaksi ylpeää vanhempaa, jotka olivat seuraamassa kilpailua areenan ulkopuolella.

– Olimme eilen illalla niin iloisia, kun saimme hankittua neljä lippua. Ne olivat kuitenkin savikiekkoammuntaan (trap)! Ei se mitään. Saimme elää sen kisan, nähdä Levinin (kisaa avauspäivän jälkeen johtava ruotsalainen Rickard Levin Andersson), tavata hänen perheensä ja keskustella ampumaurheilusta, Lindgrenin äiti Ulrika sanoi.

Lindgrenin isän Janin mielestä oli "ihan okei" seurata kilpailua jättinäytöltä. Hän kuitenkin kritisoi pääsylippujen jakoa

– Olisihan se tietysti ollut hauskempaa seurata paikan päällä, mutta on vain niin vähän lippuja myynnissä loppukilpailuun, Jan Lindgren totesi.

Molemmat vanhemmat olivat todella häkeltyneitä poikansa suorituksesta ja heillä oli vaikeuksia ymmärtää, mitä todella oli tapahtunut.

– Saamme katsoa finaalin uudestaan, otta ymmärrämme, mitä oikein tapahtui, Ulrika Lindgren sanoi.

Victor Lindgrenin poistuttua areenalta nähtiin tunteikas kohtaaminen vanhempien kanssa.

– He ovat merkinneet minulle paljon. Äiti, isä, veljeni ja siskoni. Kaikki ovat tukeneet minua matkalla tänne ja olleet aina läsnä, Lindgren kertoi.

 


 

Lue myös:

    Uusimmat