Olympiasankari Simone Bilesilta jäätävä somepäivitys – sitten alkoi tapahtua

Telinevoimistelun supertähti Simone Biles näpäytti takaisin USA:n naisten joukkuetta kritisoinutta MyKayla Skinneriä, kun yhdysvaltalaisviisikko oli voittanut joukkuekultaa Pariisin olympialaisissa tiistaina

Skinner, joka oli Bilesin joukkuetoveri Tokion olympialaisissa, kritisoi Pariisiin suunnannaan voimistelutiimin tasoa, kun USA tiedotti valinnoistaan. 

– Minusta tuntuu, ettei joukkueen lahjakkuus ja syvyys ole Simonen takana aivan samalla tasolla kuin ennen, Skinner julisti. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

– Iso osa tytöistä ei tee töitä tarpeeksi kovaa. Tytöillä ei vain ole työmoraalia. 

Voimisteluhistorian menestynein urheilija, tiistaina uransa viidennen olympiakullan saavuttanut Biles ei sulattanut näitä kommentteja. Hän latasi ilmiselvästi takaisin Skinnerille voitokkaan joukkuekisan jälkeen. 

– Lahjattomat, laiskat olympiavoittajat, Biles kirjoitti noin yhdeksälle miljoonalle seuraajalleen Instagramissa julkaisuun (alla), jossa oli kuvia juhlivasta kultaviisikosta. 

Julkaisu on kerännyt torstaiaamuun mennessä lähes 3,5 miljoonaa tykkäystä. 

Joukkueessa olivat Bilesin lisäksi Jordan Chiles, Sunisa Lee, Jade Carey ja Hezly Rivera.

Skinner myöhemmin puolusteli kommentteja sosiaalisessa mediassa ja tunsi, että hänen viestinsä oli ymmärretty väärin. Lopulta hän pyysi myös anteeksi.

Sunnuntai-iltana somepiikittelyssä näytti tapahtuneen uusi käänne. 

– Oho, minut on blokattu, Biles twiittasi, viitaten hyvin todennäköisesti Skinneriin. 

Kun Bilesilta kysyttiin heti finaalivoiton jälkeen, minkä lempinimen urheilijat ovat antaneet viisikolleen, tähti vastasi "V******e meille, niin se selviää". Myöhemmin hän sanoi tämän olleen luonnollisesti vitsi, ja että joukkue on nimeltään "Kultatytöt".

Naisten telinevoimistelut jatkuvat Pariisissa torstaina neliottelulla, jossa Biles on voittajasuosikki.  

Lue myös: