Onko tässä SM-liigan kokonaisvaltaisin pelaaja? Tähtihyökkääjän otteista paljonpuhuva todiste – "Tulikuuma"

Liigaviikko: Onko tässä SM-liigan kokonaisvaltaisin pelaaja? Ilves-tähti käsittämättömässä liekissä – "Hän tekee kaikkea" 3:14
Katso: Onko Jens Lööke SM-liigan kokonaisvaltaisin pelaaja?

SM-liigassa pelaavan Ilveksen tähtihyökkääjän Jens Lööken alkukausi on ollut fantastinen. Wisehockey-tilastojen perusteella Lööke saattaa hyvinkin olla SM-liigan kokonaisvaltaisin pelaaja.

Täksi kaudeksi Sportista Ilvekseen siirtynyt Lööke on saanut uudessa seurassaan lentävän lähdön. Oikealta ampuva ruotsalainen on takonut kahdeksaan otteluun viisi maalia ja 16 tehopistettä, mikä oikeuttaa koko SM-liigan pistepörssin piikkipaikkaan.

Lööken hyvyys ei kuitenkaan näy pelkästään tehopisteiden muodossa, sillä Lööke on ollut kaukalossa kokonaisvaltaisesti loistava.

– Hän tekee yksinkertaisesti kaikkea siellä kentällä. Hän ei ota välistä puolustussuuntaan. Kun hän puolustaa hyvin, hän on valmis myös hyökkäämään paremmin. Eemeli Suomen kanssa heillä on sellainen tutkapariyhteys. He löytävät toisensa ja tukevat toisiaan. Erinomainen liikkuja, MTV Urheilun asiantuntija Karri Kivi kehuu Liigaviikossa.

Ruotsalaistähden kokonaisvaltaisuudesta hyvänä todisteena toimii Wisehockeyn pelaajakaavio, joka osoittaa Lööken olevan sarjan parhaimmistoa jokaisella osa-alueella. 

– Tämä on varmaan hienoimpia SM-liigapelaajien kaavioita tällä hetkellä. Kaikki hommat on hallussa, eikä mistään jää kiinni. Tämä on kovaa tasoa ja se näkyy hänen pelistään. Ja jääkiekon vaikein juttu eli maalintekokin onnistuu nyt kovalla prosentilla. Tulikuuma, Kivi hehkuttaa.

Katso Jens Lööken Wisehockey-kaavio Karri Kiven analyyseillä höystettynä pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat