Liigaviikko: Tässä on SM-liigan paras pelaaja – "Ihan ylivertainen"

Liigaviikko: Karri Kivi pudottaa SM-liigan parhaan pelaajan nimen hetkessä – "Ylivertainen kahdessa asiassa" 3:25
Liigaviikko: Karri Kivi pudottaa SM-liigan parhaan pelaajan nimen hetkessä – Eemeli Suomelle estotonta suitsutusta.

Tampereen Ilves on aloittanut SM-liiga-kautensa vakuuttavasti, kun neljän ottelun jälkeen tilastoissa on neljä suoraa voittoa. Asiantuntija Karri Kivi nostaa MTV:n Liigaviikko-ohjelmassa Ilveksen nipusta esiin pelaajan, jota pitää koko sarjan parhaana.

Ilveksen huiman startin taustalla on eritoten sen ykkösketju, jossa Matias Mäntykiven laidoilla pelaavat Jens Lööke ja Eemeli Suomi. Kultakypärää kantaa Lööke tehoin 2+7, mutta myös Suomi ja Mäntykivi löytyvät SM-liigan pistepörssin kärkikymmeniköstä.

MTV Urheilun asiantuntija Karri Kivi analysoi Liigaviikko-ohjelmassa Suomen ominaisuuksia. Kivi sanoo suoraan Suomen olevan SM-liigan paras pelaaja. 

Katso Kiven koko analyysi Eemeli Suomesta pääkuvan paikalla olevalta videolta.

Jo 490 SM-liigan runkosarjan ottelua pelannut laitahyökkääjä on pelannut koko uransa Ilveksessä. Tulosta syntyy vuodesta toiseen, minkä lisäksi Suomesta löytyy myös muita kärkiominaisuuksia.

Hyökkäysalueella paras. Joka kerta hän luo jotain, ja jos tilanne ei lähde aukeamaan, kun kiekko käy Eemeli Suomella, heti jotain avautuu. Hänellä on vaan niin lukematon määrä eri konsteja työkalupakissaan, Kivi sanoo.

Toinen juttu on se kilpailullisuus. Jos Eemeli Suomen kanssa on kaksinkamppailussa ja siinä on kiekko, että kumpi sen ottaa, todella harvoin saa sellaisen klipin, että Eemeli Suomi häviää sen kamppailun. Hän on tässä ihan ylivertainen pelaaja näissä kahdessa asiassa.

Ilves kohtaa seuraavaksi perjantaina Pelicansin kello 19.30 alkavassa ottelussa. Sarjakärjen ja sarjan hännille jumittuneen viime kauden finalistin ottelu näkyy MTV3-kanavalta kello 19.25 alkaen. Alla olevalla videolla Karri Kivi analysoi Pelicansin alkukauden vaikeudet. 

Liigaviikko: Pelicansin puolustuspelaamisessa viivettä – nyt tulokasluotsin pienet teot arjessa korostuvat 5:11
Liigaviikko: Pelicansin puolustuspelaamisessa viivettä – nyt tulokasluotsin pienet teot arjessa korostuvat.

Lue myös:

    Uusimmat