Ott Tänak mysteerimiehen kanssa – paljastiko somepäivitys jymyuutisen?

Hyundai-tähti Ott Tänak suoritti Suomessa ajetut rallitestit uuden kartturin kanssa, virolainen Postimees uutisoi.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Tänak ja hänen vakiokartturinsa Martin Järveoja kokivat kovan ulosajon Suomen MM-rallissa elokuun alussa. Järveoja kuljetettiin lääkintähelikopterilla sairaalaan, jossa hän oli yön yli, mutta palasi huoltoalueelle lauantaina ja ilmoitti olevansa kunnossa.

Tällä viikolla Tänak ajoi kuitenkin Suomen-testeissä Postimeesin mukaan suurelle yleisölle tuntemattoman virolaiskartturin Jakko Viilon, 29, kanssa. Tänak julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa kotimatkaltaan keskiviikkona kuvan, jossa Viilo istuu kopterin takapenkillä. Myös Viilo julkaisi omalla somekanavallaan tunnelmia helikopterista. 

Torstaiaamuna Viilo teki Tarinat-osiossaan päivityksen, jonka mukaan hän on matkustamassa Kreikkaan. Siellä ajetaan seuraava MM-ralli ensi viikolla. 

– Uusi päivä, uudet seikkailut, Viilo kirjoitti päivityksessä, joka poistuu näkyviltä 24 tunnissa.

Viiloa ei ole ilmoitettu Kreikan MM-ralliin kenenkään kuljettajan kartturiksi. Esimerkiksi eWRC-sivuston tiedoissa Tänakin kartturina on edelleen Järveoja, mutta viime päivien testiyhteistyö ja somepäivitykset voivat viitata Tänakin ja Viilon yhteistyöhön Kreikassa.   

Tänak edustaa Hyundaita, joka johtaa valmistajien mestaruustaistoa ennen Toyotaa. Kuskien puolella Tänak on MM-sarjassa kolmantena, 31 pisteen päässä tallitoveristaan Thierry Neuvillestä.  

Lue myös:

    Uusimmat