Pauli Hanhiniemi, 60, totesi, että hänen on pakko harventaa keikkailua: "Minulla on kaksi pientä lasta"

60-vuotispäiväänsä viettävä Pauli Hanhiniemi kertoi Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa ajatuksistaan liittyen eläkkeelle jäämiseen.

Kolmas Nainen -yhtyeen laulaja Pauli Hanhiniemi täyttää torstaina 24. lokakuuta 60 vuotta. Päivänsankari vieraili syntymäpäivänään Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa, jossa keskusteltiin muun muassa Hanhiniemen musiikkiurasta, hänen uunituoreesta Paulin Kolmas nainen -kirjastaan sekä hänen elämäänsä mahtuneista iloista ja suruista.

Hanhiniemi kertoi Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa myös eläkkeelle jäämiseen liittyvistä ajatuksistaan. Laulaja sanoi Helsingin Sanomien keskiviikkona julkaisemassa haastattelussa pohtineensa, pitäisikö hänen jäädä eläkkeelle ja kertoi luulevansa sen hetken alkavan olla hyvin lähellä.

Aikooko Hanhiniemi todella ripustaa kynän ja kitaran naulaan? Laulaja totesi Viiden jälkeen -haastattelussa, että hänen täytyy ainakin harventaa keikkailua. 

– Tein tässä viimeisen kesän aikana yli 40 keikkaa, ja minulla on kaksi pientä lasta, joista toinen aloitti juuri koulun. Jos viikonloppuni kuluvat keikoilla, ei minulle jää kuin muutama tunti sieltä täältä yhteistä aikaa. Kyllä minun on pakko harventaa tahtia ja miettiä prioriteetteja, hän sanoi.

– Se on minulle tavallaan eläköitymistä, jos rupean viihtymään kotona vähän enemmän, hän jatkoi. 

Yllä olevalta videolta näet päivänsankarin koko haastattelun!

Lue myös:

    Uusimmat