- 4 luomupizzapohjaa
- 2-3 rkl luomuketsuppia
- 2-3 rkl luomupestoa
- 150 g luomumeetwurstia
- 150 g luomukinkkua
- 3-4 tl luomumustapippuria
- 2-3 rkl luomuyrttimausteita
- 4 luomutomaattia
- 4-5 dl luomujuustoraastetta
Sulata pizzapohjat ja ota haluamasi mallisella ja kokoisella muotilla pieniä pizzapohjia. Sekoita ketsuppi ja pesto yhteen. Sivele jokaisen pizzapohjan päälle. Suikaloi meetwursti ja kinkku. Levitä ketsuppi-pestolevitteen päälle ja ripottele mausteita pinnalle. Viipaloi tomaatit ja asettele täytteen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Tarjoa heti tai ota mukaan vaikkapa retkieväiksi.