PMMP kommentoi yllätyspaluunsa jatkoa: "Vastaamme vain fanien toiveisiin"

PMMP kertoi maanantaiaamuna Huomenta Suomessa tulevista suunnitelmistaan ja tunnelmoi viikonlopun stadionkeikkoja.

Viikonloppuna kaksi stadionkonserttia soittanut PMMP tiedotti maanantaiaamuna 26. elokuuta, että yhtyeen paluuvuosi huipentuu Viimeinen valitusvirsi -nimiselle areena- ja klubikiertueelle loppuvuonna. PMMP vieraili maanantaiaamuna Huomenta Suomessa muun muassa tunnelmoimassa viikonlopun stadionkonserttejaan sekä kertomassa loppuvuoden suunnitelmistaan.

PMMP:n toinen laulaja Paula Vesala totesi lähetyksessä, etteivät he ole missään sanoneet, että stadionkonserttien piti olla yhtyeen viimeiset.

– Kun stadionit loppuunvarattiin niin nopeasti, niin meille tuli ajatus, että teemme vielä joitakin keikkoja, jotta ne, jotka olivat vaikkapa jossain muualla eivätkä päässeet paikalle, voivat päästä vielä mukaan, hän kertoi.

Tulevat keikat ovat yhtyeen mukaan erilaisia kokonaisuuksia kesän festarikeikkoihin ja stadionkeikkoihin nähden.

– Biisejä on vielä ja jäi paljon soittamatta, yhtyeen toinen laulaja Mira Luoti sanoi.

– Mehän vastaamme vain fanien toiveisiin. Tämä vuosi varattiin, että jos pyydetään, niin menemme. Ei se ole mitenkään itsestäänselvää, että asiat ovat näin ihanasti, hän jatkoi.

PMMP:n konsertit vetivät perjantai- ja lauantai-iltoina kaikkiaan noin 85 000 fania Helsingin Olympiastadionille. Yhtye kuitenkin paljasti Huomenta Suomessa tehneensä suunnitelman myös siltä varalta, etteivät liput kävisikään kaupaksi.

– Voisimme sitten perua. Se oli plan C, he kertoivat.

Lue myös:

    Uusimmat