PMMP:n paluuvuosi saa jatkoa: Luvassa areena- ja klubikiertue – katso yhtyeen tuore haastattelu

Keikkalavoille tänä kesänä palannut PMMP vastaa hurjaan kysyntään ja lähtee Viimeinen valitusvirsi -nimiselle areena- ja klubikiertueelle loppuvuodesta. 

Mitä tapahtuu PMMP:n Olympiastadion-keikkojen jälkeen? 

Noh, toivottu paluuvuosi saa jatkoa. Levy-yhtiön tiedotteessa todetaan, että kyseessä on viimeinen kerta, kun PMMP nähdään keikkalavoilla.

2000-luvulla itsensä läpi lyönyt PMMP teki tänä kesänä näyttävän paluun, joka huipentui viikonloppuna Helsingin Olympiastadionille. Koko Show -spektaakkelia oli katsomassa perjantai- ja lauantai-iltana kaikkiaan noin 85 000 hurmioitunutta ihmistä. 

Kyseessä on Olympiastadionin kaikkien aikojen myydyin kotimaisen artistin keikkakokonaisuus. 

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Rusketusraidat-, Lautturi-, Joku raja- ja monista muista yhtyeen sulosoinnuista pääsi nauttimaan jo aiemmin kesällä, kun laulajat Mira Luoti ja Paula Vesala, kitaristi Mikko Virta, basisti Juho Vehmanen sekä rumpali Heikki Kytölä astelivat festivaaliyleisöjen eteen Provinssissa, Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa. 

– On ollut ihanaa viettää tämä kesä PMMP-perheen kanssa. Kesän keikkojen vastaanotto on saanut meidän sydämet täyteen, yhtye kuvaili tuntemuksiaan festarikeikkojen jälkeen.

Vaikka kymmenet ja taas kymmenet PMMP-fanit ovat kuluneen kesän aikana päässeet nauttimaan yhtyeen paluusta, kaikki halukkaat eivät ole päässeet todistamaan lavakarismaa paikan päällä. 

Nyt yhtye haluaa vastata kysyntään ja viisihenkinen PMMP-perhe lähtee marraskuussa Viimeinen valitusvirsi -areenakiertueelle – alkaen Tampereelta Nokia Arenalta ja päättyen Helsinkiin Jäähalliin. 

– Moni on ollut niin harmissaan, kun ei ole päässyt vielä mukaan meidän hullutuksiin, joten ollaan todella iloisia, että areenakiertue toteutuu, PMMP toteaa. 

Lisäksi yhtye esiintyy neljällä klubikeikalla ja päättää toistaiseksi viimeiseksi jäävän kiertueensa hyväntekeväisyyskonsertteihin Luodin ja Vesalan kotipaikkakunnilla. 

Liput tulevat myyntiin 2. syyskuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat